Deniz Beşer

Tarihler: 26 Nisan 2009 Pazar ~ 26 Mayıs 2009 Salı

Yer: Küçük Beyoğlu Teras

Adres: Küçük Beyoğlu Teras,Yeşilçam Sokak No:14/A Beyoğlu-İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2009 ~ May 26, 2009
``Deniz BEŞER`` kişisel resim sergisi Küçük Beyoğlu Terasta...
Nisan 2008`den beri Beyoğlu`na yeni bir soluk getiren mekan ``Küçük Beyoğlu``, sokakta bar kültürünü geliştirmeyi hedefleyen 4 mekanın toplamından oluşuyor.

Çeşitli etkinliklere yer veren Küçük Beyoğlu, Deniz Beşer`in resim performansı ve kişisel resim sergisi ``Bendeniz`` i destekleyerek sanata katkıda bulunuyor. ``Bendeniz`` adlı kişisel sergisinde Beşer, popüler kültür dünyası, alt kültür edebiyatı, politik çarpıklaşma, kimlik ve müziği harmanlayıp resimleriyle yargılıyor. Sergi açılışını resim performansıyla yapacak olan genç sanatçıya , Alper Akçay ve Lucia Mirnar Martinez danslarıyla eşlik ediyor.

1986 yılında İstanbul`da doğan Deniz Beşer, Universidad de Sevilla`da değişim öğrencisi olarak eğitim almış ve 2009 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. Resim, heykel, graffiti ve performans gibi dallarla ilgili çalışmalarını sürdüren Beşer, başta İspanya ve Fransa olmak üzere uluslararası sergilere katılmış, 2008 yılında kişisel sergisi ``İspanya-Türkiye`` ile Santralistanbul`da yer almıştır. Birçok karma sergiye resim ve heykelleriyle dahil olan Deniz Beşer, RH Sanart dergisi tarafından ``Yılın Genç Ressamı 2008`` yarışmasında finalist olarak seçilmiştir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT