Diana Blok - See Through Us

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Temmuz 2012 Cumartesi

Yer: Sanatorium

Adres: Asmalı Mescit Mah. Asmalı Mescit Cad. No:32/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 67 17

Web: http://www.sanatorium.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Tem 21, 2012

Seksüalite, cinsiyet, kimlik ve köklerle ilgili projeler üreten fotoğraf sanatçısı Diana Blok’un “See Through Us” sergisi Hollanda Konsolosluğu katkılarıyla 21 Haziran-21 Temmuz 2012 tarihleri arasında Sanatorium’da sanatseverlerle buluşuyor…

2009 yılında LGBT sorunları ve insan haklarıyla ilgili çalışmalar yürüten Pembe Hayat ve Kaos GL ile tanışan Diana Blok; poz vermeye gönüllü eşcinsel, lezbiyen, biseksüel ve transseksüel bireylerle bir araya gelerek, bireylerin özgürleşme yolunda verdikleri mücadeleleri fotoğrafladı.

Türkiye’ de eşcinsel, biseksüel veya transseksüel olmak yasadışı olmasa bile geleneksel toplum tarafından dışlanarak hakları yok sayılan bireylerin sorunlarına bu sergi ile dikkat çekmeye çalışan sanatçı, fotoğraflarında çifte hayat yaşamak zorunda bırakılan ve de imkan yokluğundan seks işciliği yapmaya zorlanan hayatları anlatarak İstanbul’da 25 Haziran - 01 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Onur Haftası” yürüyüşlerine de katılacak.

Onur haftası etkinliklerine denk getirilen “See Through Us” sergisi 21 Haziran-21 Temmuz 2012 tarihleri arasında Sanatorium’da görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT