Didem Ünlü Resim Sergisi

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 10 Mayıs 2010 Pazartesi

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Akkavak Sok. Demet Apt. No: 4A Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ May 10, 2010

Didem Ünlü Resim Sergisi

Çağdaş Türk resminin en dikkat çekici sanatçılarından Didem Ünlü 16 Nisan – 10 Mayıs 2010 tarihleri arasında Teşvikiye Sanat Galerisi’nde.

Figüratif resmin temsilcilerinden Didem Ünlü, yapıtlarında kent yaşamından alınmış manzaralar içerisindeki çocuk figürlerine odaklanıyor. Resimlerinde günlük yaşam içerisinde görüp etkilendiği fotoğraflardan da yararlanan Ünlü, figür ya da figür grubunun anlık görüntüsünü dokunaklı bir biçimde izleyicinin karşısına çıkarıyor. Çocuk figürleri ve onların en doğal hallerini tuvaline aktaran sanatçının resimlerinde ışık ve buna bağlı olarak meydana gelen dramatik atmosfer büyüleyicidir.

Didem Ünlü’nün Teşkiye Sanat Galerisi’nde yer alacak son sergisinde, resimlerin arka planında yer alan İstanbul görüntüleri dikkat çekiyor. Figürün kendi içine dönük fantastik dünyası ile günümüzün kent manzaralarını buluşturan sanatçının resimleri 10 Mayıs 2010 tarihine kadar görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT