Dieter Sauter - Türkiye’den İnsan Manzaraları / Faces of Turkey

Tarihler: 13 Nisan 2010 Salı ~ 01 Mayıs 2010 Cumartesi

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad. No: 217 Tünel Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 249 26 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2010 ~ May 1, 2010

Türkiye’den İnsan Manzaraları

Portreler - burada söz konusu olan show yıldızlarının veya politikacıların değil, İstanbul’da bir büyük inşaatta çalışan işçiler ile Almanya’ya göç edebilmek için İstanbul’da Almanca öğrenen kadınların portreleri. Onlar Türkiye’nin her köşesinden, Diyarbakır, Kars, Konya, Ankara, Antalya ve Edirne’den geliyorlar. Kamera önünde poz vermiyorlar. Yüzleri yaşamlarını, gururlarını, ümitlerini ve geleceğe dönük sorularını anlatıyor. Sergi Dieter Sauter`in çalışmalarından oluşuyor.

Dieter Sauter Hakkında:
Tübingen Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 1981 yılından itibaren Bavyera Televizyonu’nda muhabir olarak çalışmaya başladı. 1992 – 2005 yılları arasında İstanbul’da ARD Stüdyosu’nun yöneticisi olarak Türkiye ve İran haber alanında görev yaptı. Bu süre zarfında bu bölgede 50’ye yakın belgesel film çekti. 2005 yılından beri serbest yazar, gazeteci ve fotoğrafçı olarak İstanbul’da yaşamakta ve Bilgi Üniversitesi’nde Televizyon ve Film Bölümü’nde ders vermektedir. Metinler ve fotoğraflardan oluşan 3 kitabı yayınlanan sanatçının son fotoğraf albümü “İstanbul” adını taşımaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT