Dilara Akay - Arklar 2011

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 24 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Galeri G-art

Adres: Harbiye Mah. Kadırgalar Cad. Küçükçiftlik Parkı Lunapark Yanı No: 3 Maçka İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 296 08 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Ara 24, 2011

Galeri G-art 22 Kasım-24 Aralık 2011 tarihleri arasında “Arklar 2011” isimli solo sergisiyle Dilara Akay’a evsahipliği yapıyor. Akay’ın yeni sergisi üçboyutlu çalışmalarının yanı sıra ayna ve cam kullanarak katmanlardırdığı dijital çizimlerinden oluşuyor.

Ayna sayesinde izleyicilere izlenim ve yorumları için interaktif ve yaratıcı bir iletişim zemini yaratıldığını vurgulayan Akay, “yine mimari formlardan yola çıkarak yaptığım bu çalışmalarda özellikle aynalar kullanarak “dış’ın iç’e – iç’in dış’a bakışı”nı sorgulamak istiyorum. Katmanlar arasından kendimizi görebiliyor muyuz? Kendimizi daha iyi tanımak, günümüz dünyasını kendimiz üzerinden anlamlandırabilmek ve değişim/gelişim olanağını araştırmak için kendimize sorular sorabiliyor muyuz?” diyor.

Açılış kokteyli Tarihi Firuzağa Taş Fırınını devralarak “abrakadabra felsefesiyle” işletmeye açan Datlı Maya’nın özel sunumuyla gerçekleşecek olan Arklar 2011 sergisi; 22 Kasım-24 Aralık 2011 tarihleri arasında Salı günleri hariç her gün saat 11:00 – 19:00 saatleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT