Dilek Demirci Resim Sergisi

Tarihler: 16 Ocak 2010 Cumartesi ~ 07 Şubat 2010 Pazar 16 Ocak- 7 Şubat 2010

Yer: Harmony Sanat Galerisi

Adres: Harmony Sanat Galerisi, İcadiye Cad. No: 42-A Kuzguncuk-Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 553 21 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2010 ~ Şub 7, 2010

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu Dilek Demirci, 16’ıncı kişisel resim sergisini Kuzguncuk’taki Harmony Sanat Galerisi’nde açıyor. 16 Ocak – 07 Şubat tarihleri arasında gezilebilecek sergide, sanatçının çocuk portrelerinden oluşan eserleri yer alıyor.

Ressam Dilek Demirci, Harmony Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Sanatçının çocuk portrelerinden oluşan 16’ıncı kişisel resim sergisi 16 Ocak – 07 Şubat tarihleri arasında gezilebiliyor. 1970’lerin sonlarındaki çalkantılı toplumsal ortamda henüz bir öğrenciyken ortaya koyduğu ilk ürünlerinde kendi dünyasıyla içinde yaşadığı çağı buluşturan Dilek Demirci, sergide, karşılaştığı çocukları büyük bir başarıyla tuvale aktardığı eserlerini sergiliyor.

Bu çocukların üzerinde bıraktığı çarpıcı etkiyle sergisini hazırlayan Dilek Demirci, hem bir sanatçı hem bir anne hem de bir öğretmen olmanın verdiği bakış açılarını birleştirerek çocuklara farklı bir gözle bakıyor. Dilek Demirci, eserlerinde insanları dünyaya bu çocukların gözleriyle bakmaya, sonra dönüp çocuklara da yeniden o gözle bakmaya davet ediyor.

Dilek Demirci kimdir?
1957 Kayseri doğumlu olan Dilek Demirci, 1982 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başlayan Dilek Demirci, 1987 yılında da Mimar Sinan Üniversitesi Resim Ana Dalı’nda sanatta yeterlik aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT