Diyet Fest 2.Gün

Tarihler: 06 Mayıs 2018 Pazar ~ 06 Mayıs 2018 Pazar 06 Mayıs 2018 11:00

Yer: Forestanbul

Ücret: * 0 – 12 yaş arası katılım velilerin refakatiyle ücretsizdir.* İndirimli dönem biletleri tükenmiştir.Normal Dönem Diyet Fest Bilet Fiyatları :2.Gün 6 Mayıs Cumartesi : 36,00 TLİndirimli Dönem Diyet Fest Bilet Fiyatları :2.Gün 6 Mayıs Cumartesi :27,00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2018 ~ May 6, 2018
Türkiye’nin en büyük sağlıklı yaşam festivali Diyet Fest, 5 ve 6 Mayıs'ta Forestanbul'da sizlerle...

Ünlü diyetisyenlerle söyleşiler, Edis konseri, DJ Ozan Çolakoğlu performansı, sağlıklı beslenme workshopları, spor, dans, sağlıklı yiyecekler, sürprizler, çekilişler ve macera parkurları ile dopdolu bir hafta sonu Diyet Fest’te sizleri bekliyor.

5 ve 6 mayısta İstanbul’un keşmekeşinden uzaklaşacak, Diyet Fest’te bambaşka bir İstanbul’u yaşayacaksınız. Dinlenmiş, eğlenmiş ve öğrenmiş bir hafta sonu geçireceğiniz festival, 11:00’den 22:30’a kadar devam edecek. Ücretsiz ring seferleriyle de ulaşabileceğiniz Diyet Fest, 65.000 m²'lik orman içi dev festival alanıyla; workshoplara, etkinliklere, yarışmalara, söyleşilere, çekilişlere, konserlere ve daha birçok sürprizlere ev sahipliği yapacak. 

Ünlü diyetisyenlerin keyifli söyleşilerini dinleyebilecek, imza günleriyle onlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Gerçekleştirecekleri workshop ve söyleşilerden öğreneceklerinizle, festival sonrası sağlıklı yaşam kurallarını uygulamanız hiç de zor olmayacak. Sizlerle paylaşacakları özel tarif ve yöntemler ile hayat kalitenizi artıracaksınız. 

Festival'de bulunan macera parkurlarıyla, maximum adrenalini yaşayacaksınız. Sponsor firmaların yapacakları çekiliş veya yarışmalarla belirlenecek kişiler, ücretsiz parkur giriş biletiyle, bu adrenalini doyasıya yaşayabilecekler. Diyet Fest'de erken saatlerde bulunmanız şansınızı arttıracaktır çünkü ücretsiz macera parkuru giriş biletleri kontenjanla sınırlıdır.

Başarılı oyuncu İbrahim Selim’le Diyet Klişeleri söyleşisini kaçıranlar çok şey kaçıracak. Ayrıca yakın zamanda Güldür Güldür Show’daki stand up performansıyla ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol’da tek kişilik gösterisiyle Diyet Fest ziyaretçilerine bol kahkahalı anlar yaşatacak.

Coliseum’un spor eğitmenleri ve Murat Bür ile yüzlerce kişiyle birlikte, orman içinde egzersizin tadını çıkartacaksınız. Katılımcı firmaların tadımlarıyla gün boyu kan şekeri kontrolünüzü sağlayacak, birbirinden eğlenceli aktivitelerle kendinizi İstanbul’dan soyutlayacaksınız. 

Bir hafta sonunu sevdiklerinizle birlikte, İstanbul’un oksijen deposu Kemerburgaz Forestanbul’da geçirip, ister kitabınızı alıp yer minderlerinde keyfini çıkartacak, isterseniz tüm aktivitelere katılarak keyfinize keyif katacaksınız. Üstelik yemek standlarımızda gereğinden pahalı şeylerle karşılaşmayacak, aksine kaliteli ve sağlıklı yiyecek-içeceği uygun fiyatlarla bulabileceksiniz.

Çocuklar için hazırlanan oyun, eğlence ve macera alanı ile minik misafirlerimizi de unutmadığımızı bilmenizi isteriz. 1000m2 çocuk oyun alanı ile ailece doyasıya eğleneceksiniz.

Diyet Fest’te 5 mayıs cumartesi 21:00'de EDİS Konseri ve 6 mayıs pazar 21:00'de Ozan ÇOLAKOĞLU ile müziği kalbinizde yaşayacaksınız. Mis gibi bahar havasını içinize çekerken, müzik eşliğinde bağıra çağıra şarkı söyleyebilecek ve dans edebileceksiniz.

Eşi benzeri olmayan bu festivali kaçırmayın!

*Program saatleri ve ulaşım detayları Diyet Fest web sitesinde.. 


Bilete dahil hizmetler

5 MAYIS CUMARTESİ:

ANA SAHNE


11:15-11:55 SDM İLE HAREKETE GEÇ (Cenk Özyılmaz-Murat Bür) 
12:00-12:30 ALFROLEX PROBİYOTİK İLE ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇİN (Murat Baş- Esin Fosforoğlu)
13:00-13:40 4 BÜYÜK TAKIM DİYETİSYENİ İLE SPORCU BESLENMESİ (Şengül Sangu Talak-Hüseyin Saral-Müge Özyurt Şafak – Mestan Çilekçi) 
14:00-14:30 KALEİDON İLE BEN BİLMEM BAĞIRSAĞIM BİLİR (Nihal Zekiye Erdem)
15:00-15:40 ÜÇ PSİKOLOG TEK SORU (Gül Yiğit-Selenga Gürmen-Melisa Karataş)
16:30-17:00 CEVİZİN SAĞLIK AVANTAJLARI DİYETLERDE KULLANIMI (Zehra Bora)
17:30-18:00 THERA LİNE İLE İYİLEŞMEK İÇİN İYİ BİR BAŞLANGIÇ (Alper Kazanoğlu)
21:00 EDİS KONSERİ

WORKSHOP ALANI

11:30-12:00 ÜLKER ALTINBAŞAK’LA PRATİK KAHVALTI WORKSHOPU (Merve Doyranlı)
12:30-13:00 ZAMAN YOKSA DURU DUAL VAR  
13:30-14:00 DİYETKOLİK İLE GRANOLA YAPIMI  
14:30-15:00 MC VİTİE’S İLE TAM BUĞDAYLI TAÇ YAPIM WORKSHOPU
15:30-16:00 ZADE VİTAL İLE BESİN DESTEKLERİ
16:30-17:00 SLİMPACK’Lİ SMOOTHİELER
18:00-18:30 SDM ÇİKOLATA AROMALI İÇECEK İLE MUG CAKE WORKSHOPU
19:00-19:30 KALEİDON İLE PROBİYOTİKLİ LEZZETLER (Tansu Demirdöven)

6 MAYIS PAZAR:

ANA SAHNE

11:30-12:00 COLİSEUM İLE ZUMBA ZAMANI
12:00-12:30 RENKLERLE DİYET VE ŞEKERSİZ 21 GÜN (İpek Ağaca-Özge Bezirci)
13:00-13:30 LİPTON SAHNESİ (Elvan Odabaşı)
14:30-15:30 İBRAHİM SELİM’LE DİYET KLİŞELERİ
16:00-16:30 SAĞLIKLI BESLENMEDE TÜRKİYE’NİN BİLGİ DÜZEYİ VE BİLİMSEL DOĞRULAR (Selahattin Dönmez-Selin Sezgin)
17:00-17:30 PROBİYOTİKLERLE İLGİLİ DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR (Olcay Barış)
18:00-18:30 DİYETTE DENGE (Emre Uzun-Melda Demiröz Elmas)
19:00-19:30 ÜLKER ALTINBAŞAK’LA  YAZIN RİTMİNİ YAKALA
21:00 OZAN ÇOLAKOĞLU İLE DİYET FEST KAPANIŞ PARTİSİ

WORKSHOP ALANI

12:30-13:00 DURU LİVAL İLE DÜNYA LEZZETLERİ
13:30-14:00 ZADE VİTAL SOĞUK PRESS YAĞLAR İLE SAĞLIKLI YAŞAM
15:30-16:00 MC VİTİE’S İLE TAM BUĞDAYLI TAÇ YAPIM WORKSHOPU
16:30-17:00 THERA LİNE İLE FONSKİYONEL BİTKİ ÇAYLARI 
18:00-19:00 DOĞU DEMİRKOL STAND UP GÖSTERİSİ
19:30-20:00 SDM ÇİKOLATA AROMALI İÇECEK İLE MUG CAKE WORKSHOPU   

Her iki günde de
İkramlar
Tadımlar
Çocuk Oyun Alanları
Yarışmalar ve Sürpriz Hediyeler  

*Operasyonel sebeplerle program içeriği değişiklik gösterebilir. 



Edis
An
Yeni Albüm

- Daha rahat ulaşım sağlayabilmeniz için ücretsiz servislerle İstanbul’da 8 ana noktadan Diyet Fest’e ring seferleri yapılacaktır. Detaylarına Diyet Fest’in web sayfasından ulaşabilirsiniz. - Etkinliklerin tadını çıkarmanız için spor giyinmeniz önerilir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.  - Festival'de bulunan macera parkurları sponsorlara ait olacaktır. Her bilet sahibi macera parkuru etkinliklerinden yararlanamayacaktır. Bu parkurları kullanabilmek için, firmaların standlarını ziyaret etmeniz gerekecektir. Çekiliş veya yarışmalarla ücretsiz verilecek parkur giriş biletiyle, adrenalini yaşayabileceksiniz. Diyet Fest'de erkenden bulunmanız şansınızı arttıracaktır çünkü macera parkuru giriş biletleri sınırlı sayıdadır. Boyu 130 cm üzerinde olan kişiler macera parkurunu kullanabilecekler. Yükseklik korkusu, hamile ve kalp rahatsızlığı olanlar için önerilmemektedir. Sorumluk organizasyon firmasına ait değildir.- Festival alanı, tekerlekli sandalye ile giriş, çıkış ve dolaşma için müsaittir.- Festival alanına araç girişi yoktur, festival otoparkı kapasitesi sınırlıdır. - Festival alanına dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Organizatör acil bir durumda, festivali durdurma, seyircileri festival alanında tutma ve festivali erteleme haklarına sahiptir. Festival ertelenmesi durumunda biletler iade alınmayacak veya değiştirilmeyecektir. Biletler bir sonraki uygun tarih için geçerli olacaktır.- Festival girişinde arama görevlilerin katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve festival kuralları dışındaki maddeleri içeri almama hakkına sahiptir.- Bu bileti satın alan kişiler, Diyet Fest kurallarını kabul etmiş ve herhangi bir kural ihlalinde bilet iadesi yapılmaksızın festival alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir.- Tüm katılımcılar Diyet Fest’in tüm etkinliklerinde, her türlü sorumluluğun her bakımdan ve her surette kendilerine ait olduğunu kabul etmiş sayılırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT