Doğa’dan Resim Sergisi: “Kelebek Etkisi”

Tarihler: 09 Eylül 2013 Pazartesi ~ 05 Ekim 2013 Cumartesi

Yer: İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2013 ~ Eki 5, 2013

Doğa Koleji öğrencileri, doğadan esinlenerek hazırladıkları yağlı boya tablolarını görücüye çıkardı. “Kelebek Etkisi” adını taşıyan resim sergisi, 5 Ekim Cumartesi Günü’ne kadar İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Doğa sevgisi ve bilinci ile yetişen Doğa Koleji öğrencileri, yeni eğitim-öğretim dönemine büyüleyici bir resim sergisi ile başladı. Sanatın her alanında yurt içi ve yurt dışında çalışma imkânı bulan Doğa Koleji öğrencileri bu kez doğaya olan sevgilerini, görsel sanat yetenekleri, hayal güçleri ve yaratıcılıklarını kullanarak sergiledi.

Öğrenciler, temel sanat eğitiminde aldıkları akademik bilgiyi, doğadaki formlarla harmanlayarak tuvallerine aktardı. Lise grubu öğrencilerinin yaptıkları birbirinden güzel resimler “Kelebek Etkisi” adlı bir sergiye dönüştü.

İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan ‘’Kelebek Etkisi” doğadaki canlıların korunması için bir mesaj niteliğinde… Resimlerdeki, renk coşkusu ise gençliğin dinamizmini ve sanat sevgilerini gözler önüne seriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT