Doğaya Saygı

Tarihler: 20 Mart 2013 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2013 Çarşamba

Yer: Armaggan Nişantaşı

Adres: Abdi İpekçi Cad. Bostan Sok. No:8 Nişantaşı 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 62 92

Faks: 0212 296 93 89

Web: http://http://www.armaggan.com

E Posta: info@armaggan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2013 ~ May 29, 2013

Doğa Bugün Sanatçilar İçin Ne İfade Ediyor?
22 Heykel Sanatçısı Armaggan Art & Design Gallery’de Bu Soruya Yanıt Arıyor.Armaggan’ın Nuruosmaniye mağazasında yer alan Armaggan Art & Design Gallery, 20 Mart – 29 Mayıs 2013 tarihleri arasında 22 heykeltraşı Doğaya Saygı başlığı altında sergide özel olarak bir araya getiriyor.

Sanatçıların Rönesans’tan bu yana en önemli ilham kaynaklarından biri olan ‘doğa’ nın bugün sanat dünyasını nasıl etkilediği, sanatçılar için ne ifade ettiğini sorgulamak amacıyla oluşturulan karma heykel sergisinde 22 heykeltraş sergiye özel üretimleri ile yer alıyor.

Günümüz teknoloji devrimlerine göndermeler, ses ve hareketi içine alan hareketli heykeller, mermerin kadın vücudunda doğaya dönüşümü gibi pek çok farklı yorum ve tekniği içine alan sergide Malik Bulut, Tan Mavitan, Ferit Yazıcı, Aysun Bozuklu, Kağan Toros gibi isimler yer alıyor.

29 Mayıs 2013 tarihine kadar sürecek olan sergiyi armaggangallery facebook ve twitter hesaplarından ve www.armaggangallery.com adresinden takip edebilirsiniz.

Doğaya Saygi Sergisi Sanatçilari

Aysel Alver, Aysun Bozuklu, Kağan Toros, Korhan Özsoy, Hakki Kandir, Bade Bilgen, Burak Lüleci, Emre Özçaylan, Ferit Yazici, Gülen Eren, Gül İclal Öner, Hülya Sözer, Kerem Ağraligil, Malik Bulut, Mehmet Kutlu, Meral Değer, Dinçer Güngorür, Nilgün Sabar, Tan Mavitan, Tan Taşpolatoğlu, Demet Kaya Güngorür, Mehmet Ali Serhan Yildiz,

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT