Doğu Çankaya “Karnaval” Sergisiyle Kadıköy İDO Sanat Galerisinde

Tarihler: 01 Ocak 2009 Perşembe ~ 01 Ocak 2009 Perşembe

Yer: Kadıköy İDO Sanat Galerisi

Adres: Yeni Kadıköy İskelesi (Kadıköy-Karaköy/Eminönü iskelesi) İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2009 ~ Oca 1, 2009
Doğu Çankaya “Karnaval” Sergisiyle Kadıköy İDO Sanat Galerisinde

Doğu Çankaya son kişisel sergisinde Karnaval teması etrafında bir araya getirilen resimlerini 2-14 Eylül 2009 tarihleri arasında, Yeni Kadıköy İskelesinin ikinci katında bulunan IDO Sanat Galerisi’nde sergiliyor.

Çankaya’nın son dönem resimlerinin kavramsal çerçevesini oluşturan karnaval fikri, sanatçının kurguladığı farklı bir dünyanın atmosferini yansıtıyor. Bu dünyanın kahramanları gündelik olandan hayli farklı biçimlerle ayrışan, çoşkulu ve karmaşık betimlemeler. Renk seçimleri ve kullanım tarzlarıyla, biçimler ve soyutlamalar farklı algılar yaratıyor izleyicide.

Sanatçının arşivini oluştururken üzerinde durduğu kendi tarihini oluşturma fikri “Karnaval” sergisinde bu tarihin bir parçasını izleyiciyle buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT