DÖRT `Biz Sadece Yalan Söylüyoruz…`

Tarihler: 31 Mart 2009 Salı ~ 28 Nisan 2009 Salı

Yer: Pi Artworks Tophane

Adres: Boğazkesen Cad. No:76 Tophane / Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212.293.71.03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2009 ~ Nis 28, 2009
DÖRT
"Biz Sadece Yalan Söylüyoruz…”
by Volkan ASLAN
metinler: Seza Güneş

31 MART- 28 NİSAN 2009 / Pi ARTWORKS TOPHANE
Pi Artworks 31 Mart - 28 Nisan 2009 tarihleri arasında ana galeri mekanında Volkan Aslan’a yer veriyor.
4 farklı hayat, zaman, durum, ilişkiler ve bir masa. Sıradan bir gün, sıradan bir nesne ve bayağı bir fikir.
- Alo! 65 35 43 lütfen.
- İyi akşamlar. Bebek Belediye Park Gazinosu.
- Gülperi Hanım’la görüşmek istiyorum. Bu akşamki misafirlerinizden biridir kendisi.

Bebek Belediye Park Gazinosunda ılık bir Haziran gecesi… Hafif esintili bahçe… Gülperi’nin gülbahçesinden koparlıp masaya yatırılmış gibi duruyor şimdi dört sandalyedeki her kütle. Boşlukta yer kaplayan bir kitle gibi yer değiştiriyordu zaman, bir masa etrafında geçen bir saatten, geriye kalan başka bir zamanda.

Gülperi’nin karşısında oturan kocası ve kayınvalidesi, Gülperi’nin tercih ettiği bir yaşamın yansımalarıydı. Gülperi seçti onları. Kocam, Bünyamin olacaksa; Bünyamin annesi Saliha Hanım da kayınvalidem oluversin ne çıkar? Gülperi’nin yanında yenge oturuyordu. Gelinin mi, damadın mı yengesi? Kimbilir? Gülperi çok yakından tanımıyordu iki tarafı da… Yengeyi iyi tanıyordu. O, derya deniz şen dulu…

Gülperi ve Bünyamin evlendiğinde bu damat çocuktu. Bünyamin onu bir hafta sonu ava bile götürmüştü beraberinde. Damat ve Bünyamin’in köpeği iyi dosttu. Köpek öldü, av merakı öldü, hatıralarda kalanlar öldü. Fotoğraflar siliniyor. …
( Devam edecek )

Pi Artworks sanatçılarından Volkan Aslan 2007 yılında PiArtworks’ de Endişe sergisini açmıştır. 2007’de BM Suma Contemporary Art Center’da “Unfinished”, 2007 yılında New York’ta Apexart -“The Most Curatorial Biennial of the Universe” bienali, 2008 yılında küratörlüğünü Derya Yücel’in yaptığı Milano - Triennale Bovisa’da gerçekleşen “Save As”, 2008 yılında Köln’de “On Produceability”,2008 yılında Atelier Frankfurt Concern Projesi’ne katılmıştır. Marcus Graf ve Nancy Atakan ile birlikte 2008 Şubat ayında İMÇ 5.blokta kurmuş oldukları “5533” adlı bağımsız sanat mekanını yönetmektedir.

Sanatçının dört4four sergisi Pi Artworks Galeri 1’de 28 Nisan 2009 tarihine kadar, Pazar hariç her gün 10.30-19.30 saatleri arasında veya randevu ile gezilebilir. (0212.293.71.03) (www.piartworks.com)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT