Dünyaca Ünlü Fotoğrafçıdan Uyuşturucuya Dair Çarpıcı Kareler

Tarihler: 23 Haziran 2014 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2014 Salı

Yer: Sepetçiler Kasrı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2014 ~ Tem 15, 2014

Birleşmiş Milletler Maddeler ve Suç Birimi (UNODC) tarafından yayımlanan 2012 Dünya Uyuşturucu Raporu'nda, dünya genelinde 27 milyon kişinin uyuşturucu problemi olduğu belirtildi. Gerekli önlem alınmadığı takdirde kullanıcı oranının 2050 yılına kadar yüzde 25 oranında artması bekleniyor.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, bağımlılıklarla mücadele kapsamında 94 yıldır yürüttüğü çalışmalara katkı sağlamak amacı ile bağımlılığın korkunç yüzünü sanatsal bir bakış açısı ile sunacak.

Dünyaca ünlü İtalyan fotoğraf sanatçısı Valerio Bispuri’nin “Paco” adını verdiği fotoğraf sergisi Yeşilay’ın düzenlediği "Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" etkinlikleri kapsamında Yeşilay Genel Merkezi'nde ziyarete açılıyor. Bispuri’nin “Paco” projesi, Latin Amerika’da Paco adı verilen uyuşturucunun etkilediği gençler, çocuklar ve ailelerin dramlarını fotoğrafladığı çarpıcı karelerden oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT