Dünyaca Ünlü Haber Fotoğrafçısı Ron Haviv Türkiye’de

Tarihler: 21 Haziran 2010 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2010 Pazar

Yer: PhotoWorld Fotoğraf Merkezi

Adres: Bahariye Cad. Kuzu Kestanesi Sok. No:16 Kadıköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 418 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2010 ~ Tem 25, 2010

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, VII Ajansı’nın kurucu üyelerinden, dünyaca ünlü Amerikalı haber fotoğrafçısı Ron Haviv’in karma sergisine ev sahipliği yapıyor. Ron Haviv’in farklı kurum ve kuruluşlar için dünyanın farklı yerlerinde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan karma sergisi 25 Haziran 2010 tarihinde düzenlenecek bir kokteylle açılacak. Sergi, 25 Temmuz tarihine kadar gezilebilecek.

Ron Haviv Kimdir?
New York’ta yaşayan ödüllü haber fotoğrafçısı Ron Haviv, farklı fotoğraf koleksiyonlarına fotoğraflar verdi. Fotoğraflarıyla pek çok ödül kazandı. Üniversitelerde fotoğraf konulu konferanslar veren Haviv, farklı televizyon programlarında da fotoğraflarıyla yer aldı. World Press Photo, Pictures of the Year, Overseas Press Club ve Leica Camera’dan ödül alan fotoğrafları Louvre müzesi başta olmak üzere farklı müzelerde ve galerilerde, Birleşmiş Milletler Dış İlişkiler Konseyi’nde sergilendi.

Kitap haline gelen çalışmalarının başında; “Blood and Honey: A Balkan War Journal” ve “Afghanistan: On the Road to Kabul” geliyor. Ron Haviv, The Charlie Rose Show, NPR, Good Morning America, ABC World News Tonight, CNN ve MSNBC gibi kanal ve programlarda bugüne kadar yaşamış olduklarını fotoğrafları ve belgesel çalışmaları eşliğinde sundu. 2001 yılında kurulan VII fotoğraf ajansının 7 kurucu üyesinden biri olan Haviv, Alexandra Boulat, Gary Knight, Antonin Kratochvil, Christopher Morris, James Nachtwey ve John Stanmeyer ile birlikte ajans faaliyetlerini sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT