Durumun Sorgulanması: İkinci Sergi

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Mart 2011 Cumartesi

Yer: Borusan Müzik Evi / 1. ve 5. Katlar

Adres: İstiklal Caddesi, Orhan Adli Apaydın Sokak No:1 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Mar 12, 2011

Türkiye`de bir ilki gerçekleştirerek çağdaş sanat üretimine katkıda bulunmak ve genç sanatçılara üretim mekanı sağlamak amacıyla 2008 yılında Borusan Kültür Sanat bünyesinde kurulan ArtCenter/İstanbul`un ikinci sergisi, 5 Şubat`ta Borusan Müzik Evi`nde ziyarete açılıyor. 2010 yılında ilk kez “Mind Models: the First Show” adlı sergiyle izleyicileri atölye sanatçılarının çalışmalarıyla buluşturan ArtCenter/İstanbul, bu yıl 7 yeni sanatçıyla farklı deneysel çalışmalar ortaya koyuyor.

Serginin yapımcısı Dr. Necmi Sönmez, ArtCenter/İstanbul atölyelerinde gerçekleşen çalışmalardan esinlenerek serginin kavramsal çerçevesini "Durumun Sorgulanması" olarak belirledi.

"Durumun Sorgulanması: İkinci Sergi"de anlık değişimlere, etkilere ve farklı tekniklere açık olan, bir nevi `tamamlanmamış` ve kendini sergi süreci içinde tamamlayacak eserler yer alacak. Türk toplumunun politik, sosyolojik ve ekonomik durumuyla ArtCenter/İstanbul sanatçıları arasındaki diyalog, serginin ana motiflerini oluşturacak. 12 Mart`a kadar devam edecek olan "Durumun Sorgulanması: İkinci Sergi", Borusan Müzik Evi`nin 1`inci ve 5`inci katlarında görülebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT