Düşler`e Doğru Bir Deniz Yıldızı Sergisi

Tarihler: 25 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 15 Haziran 2011 Çarşamba

Yer: Ortaköy Sanat Galerisi

Adres: Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi, Dereboyu Cad. No:12/A, Ortaköy Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 236 58 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2011 ~ Haz 15, 2011

Düşler Akademisi gönüllülerinden Naci Demiralın iki yılı aşkın süre boyunca atölyelerde ve etkinliklerde çektiği fotoğraf kareleri ile projenin anlatıldığı sergi Ortaköy Sanat Galerisi`nde 15 Hazirana kadar gezilebilecek.

1 Haziran Çarşamba günü fotoğraf karelerinin kahramanlarının da katılacağı kokteyl ve canlı müzik organizasyonuyla devam edecek olan sergi 25 Mayıs- 15 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek.

Profesyonel iş dünyasının gönüllü elçilerinden biri olan Naci Demiral, Düşler Akademisi öğrencilerinin kendilerini daha özgür, daha eşit ve daha insan hissettikleri anların öyküsünü anlatıyor. Özgürce sokağa çıkmanın, görmeyen gözlerin piyano tuşlarına dokunma heyecanının öyküsünü... İşitmeyen kulakların, sahnede devleşen dans ritimlerinin öyküsünü Yürüyemeyen bedenlerin tuvallerin üzerinde koşuşturmalarının öyküsünü...

Naci Demiral, ikinci kişisel sergisi olan Düşlere Doğru Bir Deniz Yıldızı şunları söyledi ; Son derece heyecan verici bu projeyi belgelemek, fotoğraflamak ve paylaşmak istedim. Tüm atölyeleri iki yıla yakın bir süre ile ziyaret ederken onların atölyelerden aldıkları keyfi ve hissettikleri duyguları yakalamaya çalıştım. Kişisel gelişim atölyesinde eğitmen olarak destek verdim. Onları anlamaya çabaladım Yaz kamplarına katıldım İçten, sıcacık yaklaşımlarını gördükçe, onlar için çok daha fazla şeyler yapabilmenin önemini kavradım Atölyelerde ne hissettiklerini, nasıl keyif aldıklarını sizlerle paylaşmak istedim Bir Deniz Yıldızını denize atabildiysem ne mutlu bana.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT