Ebülfez Ferecoğlu - ART a KALANLAR

Tarihler: 13 Mart 2014 Perşembe ~ 21 Mart 2014 Cuma

Yer: Niş Art Gallery

Adres: Fırın sok. No : 11/1 Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 25 82-86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2014 ~ Mar 21, 2014

Daha çok yağlıboya ve suluboya eserleri ile tanıdığımız Ressam Ebülfez Ferecoğlu bu kişisel sergisinde akrilik eserleri ile izleyicisi ile buluşuyor. Klasikten bugüne tüm ‘izm’ lere saygı ile yaklaştığı her sergisinde olduğu gibi, bu kez de yine resmin kendi lisanında konuşmasına izin vermiş ve kompozisyon ağırlığını yine ön planda tutmuştur. Ülkesinde avangard ekolün temsicilerinden olan sanatçının eserlerinde, hayatın konularını tekrar gözden geçirirken, yeni bir üslup yeni bir yaklaşım denemesine ve nasıl yeni bir stil ve bakış açısı kazandığına şahit olunacak bir sergi…..

‘’ART a KALANLAR’’ sergisinde sanatçı, adından da anlaşıldığı üzere tüm hayat konularını sanata teslim etmiş ve kendi hayat-sanat görüşü ile bunları eserlerinde işlemiştir. İnsanı düşünmeye sorgulamaya iten analitik konular ve hayatın içindeki insan rolleri eserlerinin kompozisyonlarını oluşturmaktadır. Bu yolculuğunda her eseri adeta sonu olmayan mutlu ve uzun ömürlü bir masal dünyasıdır ve ölümsüzleşen aşklar diyarıdır..... Özellikle ‘’rüyalarımın şehri , insan daha başka nerede yaşamak isteyebilir ki’’ dediği İstanbul konulu eserleri yine izleyiciyi hayranlığa sürükleyecektir. Belki de sanatseverler İstanbul u, daha önce hiç bu açıdan , hiç bu renklerle ve hiç bu fırçadan görmedi…

Zengin ve düşündüren kompozisyonları, renk ustalığı, çağdaş, modern, bir o kadar da mistik kavramsal eserleriyle sanatçı Ebülfez Ferecoğlu bir kez daha sanatseverleriyle buluşuyor….

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT