EKAV-ARTIST New Generation 2 Karma Sergi

EKAV-ARTIST New Generation 2 Karma Sergi

Tarihler: 18 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 03 Haziran 2016 Cuma

Yer: Ekavart Gallery

Adres: Askerocağı cad. Ritz Carlton Otel, Süzer Plaza No:15 Gümüşsuyu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 81 31

Faks: 0212 252 81 31

Web: http://www.ekavartgallery.com

E Posta: info@ekavartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2016 ~ Haz 3, 2016

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, 1991’den bu yana üniversitelerin Güzel Sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere burslar vererek Türkiye’deki sanat eğitimine büyük destek veren kurumların arasında yer alıyor. EKAV Vakfı kuruluşu olan Ekavart Gallery, ilki geçen sene düzenlenen ve bu yıl da 20 genç sanatçının eserlerinden oluşan “EKAV-ARTIST New Generation 2” isimli sergisine 10 Mayıs – 3 Haziran 2016 tarihleri arasında ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyor.

Serginin küratörlüğünü, yurtiçi ve yurtdışındaki özgün çalışmalarıyla adından söz ettiren eski bursiyerlerden Yalçın Bilgin üstleniyor. Bu sergide çalışmalarıyla yer alan bursiyerlerden Karis Deniz 22. Altın Koza Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması’nda en iyi deneysel film ödülünü almıştır. Dilara Mataracı Makedonya, Slovenya ve Hindistan’da düzenlenen uluslararası resim yarışmalarında 8 kez dünya birinciliği kazanmıştır. Ceyhun Topçu Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapmakta ve çalışmalarına devam etmektedir. Funda Caner 2013 yılında onur öğrencisi olarak mezun olmasının yanı sıra Sakıp Sabancı Başarı ödülüne layık görülmüştür. Bursiyerlerin bu başarıları EKAV’ı onurlandırmıştır.

Ülke genelindeki Güzel Sanatlar Fakültelerinden mezun ve hala eğitimine devam etmekte olan; resim, heykel, tasarım ve video gibi farklı disiplinler üzerine yoğunlaşan 20 genç sanatçının katılımıyla gerçekleşecek olan “EKAV-ARTIST New Generation 2” sergisinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden; Sezer Arıcı, Yalçın Bilgin, Funda Caner, Karis Deniz, İpek Emek, Tayfun Gülnar, Özge Kahraman, Caner Kaplan, Sefa Karakuş, Özge Kul, Dilara Mataracı, Ceyhun Topçu, Kağan Toros, Nuri Yıldız, Harran Üniversitesi’nden; Sevda Alat, Duygu Özkan, Muhsine Polat ve Hadice Sevdiren, Anadolu Üniversitesi’nden; Cihan Ersoy, Gazi Üniversitesi’nden; Fatma Avcılar’ın çalışmaları yer alıyor.

* EKAV Vakfı her geçen gün daha da büyüyerek ve zenginleşerek “Sanat Geliştirir, Sanat İyileştirir, Sanat Birleştirir” sloganıyla ülkemizin kültür platformlarına ayna tutan etkinlikleri, sanatçılar ve sanata gönül vermiş tüm sanatseverlerle paylaşarak ve destek olarak çalışmalarına devam etmektedir. Ekavart Gallery, EKAV Vakfı kuruluşudur. Etkinliklerden elde edilen gelir, sanat dalında eğitim gören bursiyerlerimize aktarılarak geleceğin sanatçılarına destek olmaktadır.

Sergiyi Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu www.ekavart.tv’de izleyebilirsiniz.

ZİYARET SAATLERİ : Pazartesi – Cuma 11:00-18:30 / Cumartesi 12:00-18:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT