Elçin Çubuk Kişisel Sergisi

Tarihler: 16 Nisan 2013 Salı ~ 23 Nisan 2013 Salı

Yer: Büyük Kulüp Sergi Salonu

Adres: Cemil Topuzlu Cad. No: 42.Çiftehavuzlar Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 302 42 72

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 16, 2013 ~ Nis 23, 2013

Sanat eğitimini DGSA’da yapan ve grafik resimleriyle günümüz sanatçıları arasında dikkati çeken Elçin, Büyük Kulüp’de ilk kişisel sergisi ile 16 Nisan’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sanatçı, yarattığı karakterde söylemek istediklerini, insanların içinde hapsettiği tezatları, müziklerin ezgilerini renklerle tuvallerine taşıyor. Resimlerinin belirgin özelliği, içinde yaşattığı hikayeler, coşkulu çizgiler ve canlı renkler.. Kuş motifi; iç sesi yani mantığı, kedi; duyguları, karakterlerin yüzlerindeki çizgi ise ikilemi anlatıyor. Karamsar duyguları, sanatçı resimleriyle neşeli hale getiriyor.

“Bu resimleri tasarlarken karanlık bir günü nasıl renklendirebilirim, müziği görsel olarak nasıl hissettirebilirim diye çalıştım. Zamanla kendi duygularımla arkadaşlarımın duyguları resimlerimde karıştı, müzikle birleşti ve içinden şarkılar geçen resimlerim daha da renklendi.” diyor Elçin.

Elçin Çubuk 1981 yılında Devlet Güzel Sanatlar Grafik Ana Sanat Dalı'nda öğrenim gördü. . Uzun yıllar uluslararası reklam firmalarında ve yurtdışındaki reklam ajanslarında sanat yönetmeni olarak görev yaptı. Elçin’in, Ayvalık ve Cunda Taş kahve resimleri, kitap resimlemeleri ve pastel çalışmalarından sonra Grafik tasarımcı kimliği ile çizdiği resimlerini, IDGSA Özdemir Altan Atölyesi resim mezunu Filiz Dalbayrak tuvallere geçirdi ve birlikte yola çıktılar. Filiz ile Elçin’in Akademide başlayan arkadaşlıkları Reklam ajanslarında devam etti. Tasarımları sözler ve renklerle tuvallerde buluşturdular.

FE sergisi 16– 23 Nisan tarihleri arasında Büyük Kulüp Gallery’de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

super cici ve esprili!
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT