Elif Şengül - Artelo Gallery

Tarihler: 07 Ocak 2012 Cumartesi ~ 08 Ocak 2012 Pazar

Yer: Aida Bergsen Takı Atölyesi

Adres: Abdi İpekçi Caddesi Atiye Sokak Ak Apt. 7/8 Teşvikiye İstanbul İstanbul

Telefon: 0532 255 83 24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2012 ~ Oca 8, 2012

7-8 Ocak 2012 tarihinde Elif Şengül’ün ilk kişisel resim sergisi ‘Artelo Gallery ’e davetlisiniz. Türkiye’nin özgün takı tasarımcılarından Aida Bergsen’in Teşvikiye, İstanbul’da yer alan Takı Atölyesi’nde sanatseverlerle buluşacak olan sergide Elif Şengül, 2005 yılından bu yana farklı ülkelerden, kültürlerden ve yaşamlardan esinlenerek hayata dair ön yargıları, korkuları ve karmaşaları yorumladığı pop-art tarzındaki akrilik tablolarını bir araya getiriyor.

Elif Şengül Kimdir?

Bilkent Üniversitesi mütercim tercümanlık bölümünden mezun olduktan sonra Fransa’da iş iletişimi konusunda yüksek lisansını tamamlayan Elif Şengül, dergi yayıncılık sektöründeki profesyonel hayatına Hachette Filipacchi Medias bünyesinde başladı. 2007 yılı itibariyle çalışmaya başladığı Mutlu Dergi Grubu (InStyle, InStyle Home, Fortune, Boxer, vb) bünyesinde marka yönetimi, iş geliştirme ve pazarlama alanlarında faaliyet göstermektedir.

Elif Şengül renklerle ilk olarak 2001 yılında katıldığı empresyonist resim atölyeleri ile buluştu. Daha sonra yıllar içerisinde farklı zeminleri ve renkleri kendi iç dünyasını ve hayata bakış açısını yansıtmak üzere bir araç olarak kullanmaya başladı. Hiçbir sınırlama veya yargının bulunmadığı renkler dünyasında resim Elif Şengül için sessizliğin evrensel dili, ruhun iletişim biçimi ve hayatın renklerle paylaşım şeklidir. Ruhsal ve kişisel gelişiminin bir parçası olarak sürdürdüğü amatör resim tutkusunun bir uzantısı olarak Elif Şengül Artelo Gallery isimli ilk kişisel sergisini 7-8 Ocak 2012’de Aida Bergsen’in Teşvikiye, İstanbul’daki Takı Atölyesi’nde hayata geçirecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT