Elvah-ı Nakşiye’den Günümüze MSGSÜ Resim ve Heykel Müzesi Koleksiyonlarından Seçkiler–1

Tarihler: 10 Mart 2014 Pazartesi ~ 15 Mart 2014 Cumartesi 10, 11, 12, 13, 14, 15 Mart Saat: 10:00

Yer: MSGSÜ Resim ve Heykel Müzesi ICAM Geçici Sergi Salonları

Ücret: Tam 13.00 TL, İndirimli 8.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2014 ~ Mar 15, 2014

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim ve Heykel Müzesi koleksiyonları tekrar gün yüzüne çıkıyor!

*Satın alınan biletler 10 Şubat - 15 Mart 2014 tarihleri arasında Pazartesi günleri hariç hafta içi herhangi bir gün için geçerlidir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim ve Heykel Müzesi koleksiyonlarından derlenen 76 başyapıt, MSGSÜ’nün bu sergiyle açılışını gerçekleştireceği Geçici Sergi Salonları’nda bir kez daha sanatseverlerle buluşuyor.

MSGSÜ’nün bu anlamdaki ilk projesi olan Karaköy Antrepo 5’in girişinde yer alacak “Resim ve Heykel Müzesi (ICAM) / Geçici Sergi Salonları”nın açılışı, uzun yıllar sonra, tekrar gün yüzüne çıkacak “Elvah-ı Nakşiye’den Günümüze MSGSÜ Resim ve Heykel Müzesi Koleksiyonlarından Seçkiler–1 ” adlı sergiyle gerçekleşiyor.  

Mimozalı Kadın gibi Türk sanat tarihinin mihenk taşı sayılabilecek 76 başyapıtın yer aldığı sergide Osman Hamdi Bey dışında, Halife Abdülmecit, Şeker Ahmet Paşa, Süleyman Seyyid, Halil Paşa gibi Osmanlı modernlerinden, Hüseyin Avni Lifij, İbrahim Çallı, Nazmi Ziya, Hikmet Onat, Feyhaman Duran, Namık İsmail gibi erken Cumhuriyet dönemi sanatçılarının klasikleşmiş eserlerinin yanı sıra Preziosi, Aivazovsky, Bonnard, Utrillo gibi batılı ressamlarının ellerinden çıkan çok özel ve karakteristik çalışmalar da yer alıyor. 

- Satın alınan biletler 10 Şubat - 15 Mart 2014 tarihleri arasında Pazartesi günleri hariç hafta içi herhangi bir gün için geçerlidir.
- Tek kullanım için geçerlidir.
- Sergi Açılış 11:00 / Sergi Kapanış 18:00
- Sergi 3 No'lu antrepoda gerçekleşmektedir.
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT