Emre Çalış - Mesafe

Tarihler: 10 Aralık 2011 Cumartesi ~ 05 Ocak 2012 Perşembe

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Çukurcuma Cad. Ağa Külhanı Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 91 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2011 ~ Oca 5, 2012

Galeri Artist Çukurcuma, Emre Çalış’ın“Mesafe” adlı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

1988’de Muş ilinin Varto ilçesinde doğan sanatçı, 1991 tarihinde ailesiyle birlikte İstanbul’a göç eder. İlkokul öğretmeni tarafından Güzel Sanatlar Lisesi’ne yönlendirilir ve Kocaeli Üniversitesi Resim Bölümü’nde 1 yıl okuduktan sonra Marmara Üniversitesi GSF Resim Bölümü’nü kazanır. Devabil Kara Atölyesi’nde lisans eğitimini bitiren sanatçı, aynı fakültede yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Çalış, “Mesafe” adlı sergisini şöyle tanımlıyor; “Kent ve Yaşam, bu olguyu yaratmış insan, kendi yarattığı çevre ve yaşam koşullarının etkisiyle bedeni ve kafası arasındaki bağlantıyı yitirmiş, ikisini ayrı zamanlarda ve ayrı mekânlarda kullanmaya başlamıştır. Bu kopuş bireysel öznenin kaybolmasına yol açmıştır. Sanatçının kendi içerisinde yaşadığı ilişkiyle, bu ilişkinin yüzeysel göstergesi olan sanat eseri arasındaki ilişkinin kopmaması adına… Mesafe.”

10 Aralık’ta açılacak olan “Mesafe” adlı sergi, 5 Ocak 2012’ye kadar görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT