Ercan Arslan İsyan Et! İsimli Resim Sergisi

Tarihler: 14 Mayıs 2014 Çarşamba ~ 04 Haziran 2014 Çarşamba

Yer: Galatea Art

Adres: Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. No: 12/3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 33 20 - 0212 245 80 38

Faks: 0212 244 31 45

Web: http://http://www.galateaart.com

E Posta: info@galateaart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2014 ~ Haz 4, 2014

Berlin ve İstanbul’da yaşayan ressam Ercan Arslan’nın 17 senelik döneminden seçki eserlerini kapsayan “İsyan Et!” sergisi, bu özelliği ile bir retrospektif niteliği taşıyor. 50 kadar çalışmanın bulunduğu bu sergi Arslan’nın Galateaart Galeri’de açtığı 3. Kişisel sergisidir.

Son dönem desen ve yağlıboya eserlerinin yanısıra, sanatçının, 90’ların ikinci yarısından da yağlıboya ve kağıt üzeri akrilik resimleri sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Ana teması insan olan sanatçının, yarı soyut, figüratif resimlerinde yoğun renk ve boya dokusu göze çarpar.

Sanatçı’nın ürettiği özgün eserler, dolaylı veya dolaysız bugünü veya geçmişi yansıtır. “İsyan Et!” Bu duruşun bir yansımasıdır. Serginin adını taşıyan “İsyan Et!” mutlu olmak için eyleme geçme çağrısıdır.

Ercan Arslan kendisini, tüm varlığı ile Burda, Bugün ve Şimdinin bilincinde, arkaik güçlerin bilinç altına adamıştır. Tanrıların, demonların ve hükümdarların uçsuz bucaksız bilinmedik dünyaları bir bakarsınız, o kadar yakın ve ailevidir ki... Sonra, birden ışık yılı uzaklıkta hissedilir. Sanat ve izleyicisi arasındaki bu interaktif oyun, yaşanan o anı, tamamlar. Yeni ufuklar ve oyun alanları açar. Ve; Arslan’ın sanatı bütün duyulara hitap eder. Onu bütün bedenimizle hissederiz.

Ercan Arslan’ın resim dünyasına kendisini kaptıran izleyici fantastik bir yolculuğa çıkar. Sanal dünyalar, kafamızda bağımsızlaşır. Ressamın tuvali ile buluşur.

Böyle güçlü bir sanat herzaman az ve azdı. O anlatılmaz, ama onunla daha sık ve sürekli haşır neşir olabiliriz.

Özgün tarzı ile sanat dünyasında, kuşağının öncüsü olan Ercan Arslan, son 17 senelik sanat serüveninden bir seçkiyi, gözler önüne serdiği “İsyan ET!” sergisine, tüm sanatseverleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT