Ercan Arslan - Lost In Color

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 18 Mayıs 2012 Cuma

Yer: Galatea Art

Adres: Asmalı Mescit Mah. Sofyalı Sok. No.12/3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 245 33 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ May 18, 2012

1969'da doğdu.
1980'den beri Berlin'de yaşıyor.
1992-1994 yıllarında Londra'da resim okudu.
Uzun yıllar çeşitli Almanca edebiyat ve sanat dergileri çıkarttı.
1984 yılından bu yana Frankurt-Oder, Londra, Berlin, Utrecht, İstanbul gibi bir çok şehide 70'in üzerinde sayısı sergi açtı.
1996'dan beri Performance, Land-Art gibi çeşitli sanat eylemleri yapıyor. Resim çalışmalarının yanı sıra 1994'den beri yoğun bir şekilde taş heykel çalışmakta.

Ercan Arslan için resim bir ihtiyaçtır. Yaşamın karmaşıklığını anlayabilmesi için bir araçtır. Yaşam o kadar karışıktır ki, onu anlamak için herkes kendince bir dil geliştirmiştir. Kimi koşar. Kimi yazar. Kimi türkü söyler. Arslan'ın kendisini ifade biçimi ise görseldir. Resim yapmak onun dış dünyayla olan ilişkisinin bir ifadesidir. Resim yapmak nefes alıp vermek kadar önemlidir.

Ercan Arslan için ürettiği bütün çalışmaları bir bütündür. Çalışmalarında çok farklı malzemeler kullanan Arslan'ın amacı farklı malzemelerle kendini, dolayısıyla dış dünyayı nasıl algıladığını anlatmaktır. Arslan'ın tek kaygısı üretmektir, kendini anlatmaktır.

www.galateaart.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT