Erdinç Babat - Müşkülpesent

Tarihler: 12 Ocak 2012 Perşembe ~ 12 Şubat 2012 Pazar

Yer: The Marmara Pera Sanat Galerisi

Adres: Meşrutiyet Cad. 34430 Tepebaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 46 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2012 ~ Şub 12, 2012

The Marmara Pera çağdaş sanatın genç temsilcilerinden Erdinç Babat’ın ‘’Müşkülpesent’’ adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kültür ve sanatın beşiği The Marmara Pera 12 Ocak - 12 Şubat 2012 tarihleri arasında Erdinç Babat’ın ‘Müşkülpesent’ adlı sergisini izleyiciyle buluşturarak sanatseverlerin müdavimi olduğu Pera’da çağdaş sanata ev sahipliği yapıyor.

Erdinç BABAT’ın benimsemiş olduğu soyutlamacı anlatım dili vermek istediği mesajın içeriği ile bütünleşmektedir. Bilinçli bir hayat izleyicisi olan Erdinç Babat’ın resimlerinin çoğunda başat öğe olarak insanı görmekteyiz. Bazı figürlerindeki amorph yapı ve kendi vücutlarından bağlanmış insan bedenleri, günümüz dünyasının birey üzerinde yarattığı sınırlanmışlık hissi ile birlikte insanın yavaş yavaş kendi iç gerçekliğinden uzaklaşması sorunu üzerine düşündürür. Erdinç Babat’ın son dönem resimleri, popüler kültürün yaratmış olduğu yapaylığın yansımalarının ve dayatılan yaşam modellerinin yol açtığı ‘tatminsizliğin’ kadın bedenleri üzerinden okunabildiği ve günümüz dünyasına yönelik eleştirel bir bakışla değerlendirilmesi gereken örnekler olarak karşımıza çıkıyor.

12 Ocak tarihinde The Marmara Pera’da gerçekleştirilecek açılış kokteyli ile başlayacak olan ‘Müşkülpesent’ sergisi 12 Şubat 2012 tarihine kadar Cep Sanat Galerisi işbirliği ile The Marmara Pera Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT