Ergin İnan Resim Sergisi

Tarihler: 02 Nisan 2010 Cuma ~ 04 Mayıs 2010 Salı 2 Nisan - 4 Mayıs 2010

Yer: Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 326 46 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2010 ~ May 4, 2010

Ergin İnan Resim Sergisi
Toprak Sanat Galerisi & Çırağan Kempinski Sanat Galerisi işbirliğiyle Çırağan Sarayı`nda
02 NİSAN – O4 MAYIS 2010

Toprak Sanat Galerisi ve Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi 02 Nisan’da bir ilkle daha karşınızda: Ergin İnan üstadın eserlerinden oluşan bir sergi...
İzi belirmemiş figürlerden oluşan serginin özellikle bir adı yok! Almanya’dan Japonya’ya, Norveç’den Güney Kore’ye dünyanın dört bir yanındaki bienal ve sergilerin konuğu olmuş, yerli ve yabancı birçok ödüle layık görülmüş Türk resminin yaşayan en büyük efsanelerinden biri olan İnan’ın yepyeni 41 eseri bu sergide yer alıyor.

Saray’ın zemin katındaki, Toprak Sanat Galerisi; Ayfer Toprak & Cengiz Karavan küratörlüğündeki bu özel sergi 2 Nisan – 4 Mayıs 2010 arasında günün her saati ücretsiz olarak gezilebilir.
Toprak Sanat Galerisi Nişantaşı City’s de bulunan merkez galerisindeki büyük usta Fikret Otyam’ın sergisi ile birlikte şimdide Çırağan Sarayında yine bir büyük usta Ergin İnan sergisini sizlere sunmaktan gurur duyuyor.
Tel:0212 326 46 46 - 0533 312 21 10
www.topraksanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT