Erhan Şermet’in Doğamız Sergisi

Erhan Şermet’in Doğamız Sergisi

Tarihler: 05 Ekim 2017 Perşembe ~ 28 Ekim 2017 Cumartesi

Yer: İstanbul Fotoğraf Galerisi

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sok. N:8/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 237 36 52

Web: http://www.istanbul-fotografgalerisi.com/

E Posta: info@istanbul-fotografgalerisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2017 ~ Eki 28, 2017

İstanbul Fotoğraf Galerisi sezonu Erhan Şermet’in Doğamız adlı sergisi ile açıyor. Sergi 5- 28 Ekim tarihleri arası ziyaret edilebilir.

Sanatçı, bakış açısına göre kendisini ‘eşrefi mahlukat’ ya da ‘kültür sahibi yegane canlı’ addederek dünya bahçesinin bahçıvanlığına soyunan insan için doğa nedir? sorusundan yola çıkarak doğal olanın içinde bulunan yapay izleri kullanarak ekolojik meselelere ironik bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Şermet çalışmasını şöyle özetlemekte.

Yaşadığımız hoyrat politik – ekonomik iklim içerisinde hayat damarımız doğa geri döndürülemez biçimde talan ediliyor. Fotoğraflarım böylesi bir talanı mümkün kılan algı dünyamızdan ipuçları derlemeyi amaçlıyor. İnsansız doğadaki insan izlerinin anlamsızlığında, yapay doğa manzaralarının sakilliğinde kültür iklimimizin eğretiliğinin ve yapmacıklıklarının izini sürmeye çalışıyorum.

İstanbul Fotoğraf Galerisi, sanatçısı Erhan Şermet’in Doğamız sergisi ile Fotoİstanbul 2017’de galeri olarak yer almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT