Esneklik: Latin Amerikan’dan Çağdaş Fotoğrafçılık Sergisi

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Yer: Milli Reasürans Sanat Galerisi

Adres: Maçka Cad. No: 35 Teşvikiye Şişli 34367 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 230 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 30, 2011

Cervantes Enstitüsü ve Milli Reasürans Sanat Galerisi işbirliği ile düzenlenen Esneklik sergisi 7 Nisan Perşembe günü açılıyor. ‘Esneklik: Latin Amerika’dan Çağdaş Fotoğrafçılık’ başlıklı sergi on Latin Amerikalı Fotoğrafçının kolektif çalışmasına yer veriyor.

İspanyol Gelişim ve İşbirliği Ajansı’nın (La Agencia Espanola de Cooperacion y Desarollo) desteği ile Spainair sponsorluğunda gerçekleşen sergi 2009 yılında Photoespana Festivali’nde en iyi kolektif sergi seçildi.

Sergiye ismini veren ‘esneklik’ konsepti, bir bedenin darbe aldıktan sonra kendini yenileyebilme özelliğine yoğulaşıyor. Bu kavramdan yola çıkan çalışmalarda, Latin Amerika’daki toplumların, durmaksızın süregelen dalgalanmalardan etkilenmeleri, duruma uyum sağlayarak üstesinden gelebilmeleri yansıtılıyor.

7 Nisan’da açılacak sergi 30 Nisan’a kadar Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT