Esra Şatıroğlu - Belongs To Me - Bana Ait

Tarihler: 02 Kasım 2012 Cuma ~ 01 Aralık 2012 Cumartesi

Yer: Gallery Linart

Adres: Abdi İpekçi Cad. Gülen Apt. No:24/4 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 247 47 29

Web: http://http://www.g-linart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2012 ~ Ara 1, 2012

Sanatı, insanların iç dünyasına yolculuğu olarak gören genç sanatçı Esra Şatıroğlu; ilk kişisel sergisini 1 Kasım 2012, Perşembe günü Gallery LiNART’ta açtı. Sanatçı eserlerinde soyutlanmış, sade, yalın ama farklı ve anlamlı, izleyeni içine çekercesine girdap şeklinde dönen geometrik ifadeleri kullanıyor. Aynı zamanda sınırları ortadan kaldırarak “yitirilen / özlenen” ile mekandan ve zamandan bağımsız, buluşulan bir ‘alan’ yarattığı eserlerini; 1 Aralık 2012, Cumartesi gününe kadar Gallary LiNART’ta sanatseverlerle buluşturuyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Bölümü’nü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Esra Şatıroğlu; genç yaşına rağmen birçok başarıyla adını duyurmuş bir sanatçı. Esra Şatıroğlu; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, “Mezunlar Sergisi” (2005), Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Plastik Sanatlar Yüksek Lisans Programı ‘Yeni Yaklaşımlar’ Sergisi (2010), Maçka Modern Art Gallery, ‘‘Modern ve Çağdaş Türk Resim ve Heykel Sanatından Seçkin Örnekler’’ Sergisi (2010) gibi karma sergilere katıldı. Eserleri Sotheby’s ve Christie's de büyük ilgi gören ve Gallery LiNART ile SCOPE Basel 2012'de yer alan Şatıroğlu; “Belongs To Me - Bana Ait” adlı ilk kişisel sergisini ise yine Gallery LiNART’ta sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Eserlerinde kendine ait bir mekan oluşturan Esra Şatıroğlu, tuvallerde yarattığı zaman ve mekandan soyutlanmış alanda “ yitirilen / özlenene ” mesajlar bırakıyor. Sanatçının eserleri, izleyenleri içsel bir yolculuğa yönelterek, kişinin varoluşuna, benliğinin merkezine doğru yapılan heyecanlı bir serüvene çıkarıyor. Katıldığı karma sergi ve fuarlarda birçok koleksiyonerin dikkatini çeken genç sanatçı; yaptığı eserlerini, babasına ithafen, “Belongs To Me - Bana Ait” adını verdiği sergisinde bir araya getirdi.

Gallery LiNART; 01 Kasım 2012, Perşembe günü açılan Şatıroğlu’nun ilk kişisel sergisi “Belongs To Me - Bana Ait”e, 01 Aralık 2012, Cumartesi gününe kadar ev sahipliği yaparak izleyeni içerisine çekip, kendilerine ait olanı keşfetmeye davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT