Etiyopya - Omo Vadisi

Etiyopya - Omo Vadisi

Tarihler: 11 Şubat 2016 Perşembe ~ 23 Şubat 2016 Salı

Yer: Olympus Galeri

Adres: İstiklal Cad. Galatasaray Han No: 120 Kat:2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Web: http://www.fototrek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2016 ~ Şub 23, 2016

Kabileler arasından gelen portreler

Omo Vadisi'nde yaşayan Mursi, Hamer, Dasanech, Konso, Dorze, Geleb gibi kabileler arasında fotograf peşinde koşan 11 fotograf gönüllüsünün çalışmaları sergileniyor !

Olympus Galeri, 10-23 Şubat 2016 tarihleri arasında FOTOTREK YOLCULARI'nın birlikte hazırladıkları ETİYOPYA SEYAHATİ sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kapıların Dışında’ Etiyopya Omo Vadisi, bölgede yaşayan kabileleriyle dünyanın en ilgi çeken yerleri arasında bulunuyor. Mursi, Hamer, Dasanech, Konso, Dorze, Geleb gibi kabileler halen teknolojinin getirdiği her şeyden uzak, gelenekleri ile yaşıyorlar.

Kapıların Dışında’ FOTOTREK YOLCULARI, 9 günlük bir seyahat planı ile bu kabilelerin hemen hepsini ziyaret ederek fotografladılar. Binlerce kare fotograf ile döndüler.

Kapıların Dışında’ Eylül 2015'te gerçekleştirilen ve organizasyonunu Cenk GENÇDİŞ ve Fazıl H. YILDIRIM'ın yaptığı etiyopya yolculuğunda Omo Vadisi'nde yer alan kabileler ziyaret edildi. Ağırlıklı olarak portre çekimlerinin yapıldığı yolculuk sonunda katılımcıların çektiği binlerce kare arasından yapılan seçki ile 33 fotograftan oluşan bu sergi hazırlandı.

Kapıların Dışında’ Sergi 10 Şubat 2016 Çarşaba günü saat 19:00'daki kokteyl ile açılacak ve 23 Şubat 2016 Salı gününe kadar gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT