Ex Libris Bosco Stregato - Büyülü Orman Sergisi

Tarihler: 10 Aralık 2011 Cumartesi ~ 23 Aralık 2011 Cuma

Yer: İstanbul Exlibris Akademisi Derneği

Adres: 100.Yıl Mah. MAS/SİT Matbaacılar Sitesi 4.Cad. NO:41 Bağcılar İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 629 05 52-53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2011 ~ Ara 23, 2011

İstanbul Exlibris Akademisi Derneği; "Levent Soroptimist Kulübü" ile "Cağaloğlu İki Lions Kulübü" işbirliği ile 10-23 Aralık 2011 tarihleri arasında "Exlibris Bosco Stregato - Büyülü Orman" konulu Exlibris Özgün Baskı Sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sergide İtalyadaki "Solstizio D'Estate" derneği'nin 2001'den itibaren yaptığı ve 2003'ten itibaren Remo Palmirani'nin "Exlibris" olarak Uluslararası bir yarışma haline getirmesinden sonra bu yarışmalardan seçilen 50 civarında Exlibris yer alıyor. Bu yarışmalar her yıl masallar dünyasında yeni bir temaya bağlı olarak yapılmaya devam ediyor. Sergide Exlibris Bosco Stregato - Büyülü Orman yarışmasına Italya, Rusya,Türkiye, Fransa, Belarus, Litvanya, Çin, Arjantin ve Japonyadan katılan Exlibris'ler yer alıyor. Sergi açılışında İstanbul Exlibris Akademisi Derneğinin Yönetim Kurulu üyesi Sanatçı Ayşen Erte'nin söyleşisinden sonra, Sanatçı Reyhan Çezik’in kuratörlüğünde düzenlenen "Exlibris Bosco Stregato - Büyülü Orman” konulu sergi açılacak.

10 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 11.00 de Soroptimistlerin Balat Kültür Evinde açılacak sergi 23 Aralığa kadar Pazartesi hariç her gün saat 11:00-18:00 saatleri arasında gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT