Feyyaz İnanç - Zamansız Mekanlar III

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Ağa Külhanı Sokak, No:10/A, Çukurcuma/ Beyoğlu - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 91 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Mar 16, 2012

1954 yılında İstanbul’da doğdu. 1976 ile 1981 yılları arasında İstanbul Güzel Sanatlar Akademisinde Prof. Şadi Çalık’ın öğrencisi oldu. Aynı zaman içinde Prof. Dinçer Erimez, Gökhan Anlağan, Prof. Özdemir Altan, Güngör Taner atölyelerinde resim çalışmalarına devam etti. 1986 yılında Viyana’ya gitti. Viyana’da kendi atölyesinde çalışmalarına devam etti. Bu süre içerisinde galeri Ariadne’de iki kişisel sergi açtı, aynı Galeri ile Frankfurt sanat Fuarına katıldı. 1990 yılında Türkiye’ye döndü. 1992 de Urart Sanat galerisinde kişisel sergi açtı. Bunu Galeri Artist Çukurcuma SanaT Galerisinde açtığı iki,Girgin sanat Galerisinde açtığı bir kişisel sergi ve çeşitli zamanlarda katıldığı karma sergiler takip etti. 2008 yılından beri Galeri Artist Çukurcuma ile sözleşmesi vardır. Sanatçı 2009 Contemporary sanat fuarına da katılmıştır.Halen Erenköy’deki atölyesinde öğrencileri ile birlikte çalışmalarına devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT