Flip Flop Sergisi

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 15 Temmuz 2011 Cuma

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Akkavak Sok., Demet Apt. 4/A 34365, Nişantaşı - İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 15, 2011

Figüratif resim konusundaki yenilikçi çizgisi ile tanınan Teşvikiye Sanat Galerisi, Türk çağdaş resminin en dikkat çeken genç sanatçılarını temsil etmeye devam ediyor.

21 Haziran 2011 tarihinde açılacak olan “Flip Flop” adlı sergide Can Büyükmehmet, Nükhet Göldeli, Ali Özhan Güneş, Buket Püren Açıkalın ve Serkan Şen, son dönem üretimleri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Flip Flop, sanatçıların bu sergide yer alacak olan yaz ve deniz kenarı temalı resimlerine gönderme yapıyor.

Bol renkli, bol güneşli ve yazın rahatlığını ve esnekliğini ortaya seren resimler aynı zamanda her bir sanatçının diğerinden ayrılan kişisel dünyasını ve resimsel yorum farkını da ortaya çıkarıyor. Fantastik ve masalsı resimleriyle dikkat çeken Can Büyükmehmet, fotoğrafik temelli resimleriyle bilinen Nükhet Göldeli ve Ali Özhan Güneş, popüler dünyanın unsurlarını fragmantal yaklaşımla resimlerinde bir araya getiren Buket Püren Açıkalın ve geniş yüzeyler içerisinde ele aldığı bol figürlü plaj sahneleri ile göz dolduran Serkan Şen, bu sergide günümüz figüratif resminin birbirinden farklı yorumlarını görünür kılıyor. 15 Temmuz 2011 tarihine kadar devam edecek olan sergi, Türk çağdaş sanatının yeni yüzlerini keşfetmek açısından önem taşıyor.

Teşvikiye Sanat Galerisi, 21 Haziran-15 Temmuz 2011 tarihleri arasında tüm sanat izleyicilerini “Flip Flop”’un genç yüzlerini görmeye bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT