Fotoğraf Sanatçısı Luca Maruffa ile Varoluş Rüzgârları Esecek

Tarihler: 16 Ocak 2010 Cumartesi ~ 10 Şubat 2010 Çarşamba 16 0cak-10 Şubat 2010

Yer: İstanbul-Hush Gallery

Adres: Caferağa Mh. Miralay Nazım Sk. 20 Kadıköy/İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 3309188

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2010 ~ Şub 10, 2010

Vicenza doğumlu Milano’da profesyonel sanat hayatına devam eden 1985 doğumlu genç fotoğraf sanatçısı Luca Maruffa, İtalya’da hızlı yükselişinin ardından soluğu 16 Ocak 2010’da İstanbul-Hush Gallery’de alacak.

Milano,Paris,Sidney ve Melborn’da çektiği fotoğraflarda, “kentsel peyzaj” a odaklanmak yerine, kompozisyonlarını canlandıran insanların ilişkileri üzerine yoğunlaştı. 20 fotoğrafını Avustralya’da Eye2Eye Fine Art Gallery’de Canon Australian Prize sırasında sergiledi.

İnsanları benzersiz yapanın “öz” kavramı olduğuna inanan Luca, dış görünüş farklılıklarından uzaklaşarak insanların derinlerini yansıtmayı portrelerinde amaçlar.

Portre çalışmaları 2nd Avenue Stylewear’da, Schio’da Mararock Music Festival’de ve Atina’da Postbloo Festival’de sergilendi. Şimdi ki durağı da İstanbul… 16 Ocak - 10 Şubat 2010 tarihleri arasında Hush Gallery’de porte fotoğraf serisi görücüye çıkacak.

Serideki fotoğraflar 4 farklı insan ilişkisi üzerinde durmakta: Bir kız, bir erkek ve İkiz Kardeşler. Porte çalışmaları makyajın yardımcı rolü ile sizi yüzlerde ki maskelerinin ardına taşıyacak ve hiç tanışmadığımız insanların sürprizlerle dolu yolculuklarına şahit olacağız. Bizde ki Bildiklerimiz ve Bilmediklerimiz – Gördüklerimiz ve Görmediklerimiz… Tekrar düşünülecek.

Varoluşumuzun bir nedeni var diyen, alışkanlıklarımızla korkularımızı çakıştıran, ideal ettiklerimize ayna tutan çalışmalar J. Baudrillard`ın “Baştan çıkarma üzerine” kitabı, Milan Kundera’nın son kitabı “An Encounter” ve Shakespear tiyatrosundan esinlenilerek güç kazanmakta ve bize eşzamanlı Luca Maruffa’nın dünya görüşünün izlerini sunmaktadır. Sergide sanatçının geçmiş çalışmalarından oluşan bir seçkiye de yer verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT