Fotoğrafçı Emre Yunusoğlu - Öteki Bodrum

Tarihler: 12 Kasım 2013 Salı ~ 13 Aralık 2013 Cuma

Yer: TEB Özel Bankacılık Nişantaşı Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2013 ~ Ara 13, 2013

Sanata desteğini, köklü geçmişine yakışan özel seçimlerle sürdüren TEB Özel Bankacılık, kapılarını genç sanatçılara da açıyor! Gazeteciliğin yanı sıra, farklı projelere çalışmalar üreten genç fotoğrafçı Emre Yunusoğlu’nun Bodrum Yalıkavak’ın meşhur günbatımı seyir tepesinin hemen yanındaki Yalıkavak çöplüğünü fotoğrafladığı “Öteki Bodrum” başlıklı sergisi, 12 Kasım 2013, Salı günü TEB Özel Bankacılık Nişantaşı Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

TEB Özel Bankacılık’ın, sanatçıyı ve sanatını müşterileriyle buluşturma hedefiyle hayata geçirdiği butik sergileri devam ediyor. TEB Özel Bankacılık Nişantaşı Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerin ikincisinde; fotoğrafçı Emre Yunusoğlu’nun doğal güzellikleriyle dillerden düşmeyen, tatil cenneti Bodrum’un hiç akla gelmeyen bir yüzünü gösteren “Öteki Bodrum” adlı sergisi yer alıyor.

Genç gazeteci ve fotoğrafçı Emre Yunusoğlu’nun sergisinde; Bodrum’a gidenlerin uğrak yeri, Yalıkavak’ın meşhur günbatımı seyir tepesinin hemen yanındaki, gözden uzak bir tepeciğin, Yalıkavak çöplüğünün ve çöplük sakinlerinin fotoğrafları yer alıyor. Yıllar boyu şans eseri atılan çöplerin oluşturduğu bu tepeciğin Çingeneler tarafından keşfedilmesiyle çöplük, hem gözlerden ırak, hem de milyon dolarlık villaların sahip olmadığı bir manzaraya sahip bir yerleşim birimi haline gelmiş. Bu “mahalle”nin hikayesini anlatan, çöplüğün en yaşlısı Mehmet Kaptan; üç nesil önce İzmir’den buraya gelip yerleştiklerini belirtirken “İnsanların çöpü, bizim ekmeğimiz” diyor. Yunusoğlu’nun; yıllar içinde kendi dünyalarını yaratan, gelen çöpleri ekmek parası için titizlikle ayrıştırıp satan “mahalle” sakinleriyle geçirdiği zaman zarfında ise bir bebek dünyaya geldi, bir de büyük bir yangın mahalleyi vurdu.

Emre Yunusoğlu’nun “Öteki Bodrum” başlıklı sergisi; 13 Aralık 2013 tarihine kadar hafta içi her gün 11:00-18:00 saatleri arasında TEB Özel Bankacılık Nişantaşı Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT