Fotoğraflardaki 140 Yıllık Çınar: Saint-Joseph

Tarihler: 13 Ocak 2011 Perşembe ~ 11 Şubat 2011 Cuma

Yer: Saint-Joseph Fransız Lisesi Fuayesi

Adres: Dr. Esat Işık Cad. No:66 34710 Kadıköy İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2011 ~ Şub 11, 2011

140. Yılını kutlayan Saint- Joseph Lisesi’nden mezun olmuş ünlü fotoğrafçılar yıllar sonra hep birlikte meşhur tarihi binayı görüntülediler

Ahmet Sel, Murat Germen ve Sergen Şehitoğlu... Bu üç ünlü fotoğrafçının bir ortak noktası var. Saint-Joseph Lisesi’nden mezun olmaları... Mekanlara ve insanlara yönelik farklı bakış açılarına sahip olsalar da; 13 Ocak`tan itibaren ortak bir sergiyle; anılarını ve geçmişlerini şekillendiren meşhur Fransız mektebini bugünkü ortamı ve yaşayanlarıyla yan yana getiriyorlar.

Moda’dan Yoğurtçu Parkı’na doğru inerken çoğumuzun büyük bir merakla demir kapısından içeri baktığı tarihi bina, hem orada okuyanlar, hem de dışarıdan ismini duyanlar için gizem dolu bir dünya... İşte 140 yıldır pek çok nesil yetiştirmiş bu köklü eğitim kurumu, kapılarını fotoğraf severlere anlamlı bir sergiyle açıyor.

13 Ocak Perşembe günü saat 19:00’da özel bir kokteylle açılışı yapılacak olan sergide çağdaş bakış açılarıyla yorumlanan Saint-Joseph kültürünün fotoğrafları 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında hafta içi hergün 14:00- 17:00 saatleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT