Fotopya’nın Yüzleri Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 20 Ağustos 2011 Cumartesi ~ 11 Eylül 2011 Pazar

Yer: Nişantaşı City’s

Adres: Teşvikiye Caddesi No: 162 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 373 35 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2011 ~ Eyl 11, 2011

“Fotopya’nın Yüzleri” fotograf sergisi 20-24 Ağustos ve 1- 11 Eylül 2011 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye’nin en etkin fotoğraf sanatı portallerinden FOTOPYA (www.fotopya.com.tr) ve IAP-Istanbul Art Platform işbirliğinde düzenlenen ve Epson’ın baskı sponsorluğunu yaptığı “Fotopya’nın Yüzleri” fotoğraf sergisi, İstanbul Sanat Platformu’ndan sonra şimdi de Nişantaşı City’s’ de 20 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00’de sanatseverlerle buluşuyor.

100’ü aşkın fotoğrafçının yüzlerce çalışması arasından seçilen eserler günümüz fotoğrafçısının içinde bulunduğu dönem içinde çevresini nasıl algıladığını veya nasıl göstermek istediği hakkında dönemsel ve görsel bilgi içeriyor. Sergi, hem mimari ve grafik açıdan hem de yaşam ve doğal doku çalışmalarından oluşan geniş bir konu yelpazesine sahip.

Serginin kuratörlüğünü Fotopya yönetiminden Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Halil Nadir Ede ve Fotopya’nın kurucusu Akın Mısırlıoğlu yapıyor. Serginin organizasyonunu IAP-Istanbul Sanat Platformu’ndan Alev Araslı yaparken proje fikri ise Fotopya Portalı üyelerinden amatör fotoğrafçı Halil Yemenici’ye ait.

Nişantaşı City’s de sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergiden elde edilecek gelirin masraflar dışında kalan bölümü AÇEV’e bağışlanacak.

“Fotopya’nın Yüzleri” fotoğraf sergisinde yer alan tüm fotoğraflar Epson’ın özel baskı merkezinde Stylus Pro 9900 ile basıldı. Renkli prova baskının yanı sıra fotoğraf ve güzel sanat reprodüksiyonlarında mükemmel sonuçlar elde eden Epson Stylus Pro 9900, istenen rengi doğru ifade etmek için optimum renk kombinasyonunu seçiyor.

20 Ağustos, Cumartesi saat 18:00’de sanatseverlerin katılımı ile açılacak olan “Fotopya’nın Yüzleri” fotograf sergisi 20-24 Ağustos ve 1- 11 Eylül 2011 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT