Frankie İstanbul ve İyilik İçin Sanat Derneği İşbirliğiyle Düzenlenen İkinci Sergi Açıldı

Frankie İstanbul ve İyilik İçin Sanat Derneği İşbirliğiyle Düzenlenen İkinci Sergi Açıldı

Tarihler: 11 Şubat 2017 Cumartesi ~ 30 Haziran 2017 Cuma

Yer: Frankie İstanbul

Adres: Teşvikiye Caddesi 41-41/A K.8 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 66 66

Web: http://www.frankieistanbul.com

E Posta: info@frankieistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2017 ~ Haz 30, 2017

İstanbul Nişantaşı’nda The Sofa Oteli’nin çatı katında bulunan Frankie İstanbul’un, mekânı sanatla buluştururken genç sanatçıların eğitimine finansal destek sağlamak amacıyla İyilik İçin Sanat Derneği ile yaptığı işbirliği kapsamında düzenlenen ikinci sergi açıldı. Sergide, Barış Sarıbaş, Setenay Özbek, Seydi Murat Koç ve Yiğit Yazıcı’nın birbirinden renkli ve özel eserleri yer alıyor.

Kurulduğu ilk günden bu yana yüksek hizmet kalitesiyle İstanbul’un en seçkin mekanlarından biri haline gelen Frankie İstanbul ile Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmak, genç sanatçıların eğitimini desteklemek, uluslararası platformlarda Türkiye’nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla hiçbir maddi menfaat beklentisi olmayan sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulan İyilik İçin Sanat Derneği arasındaki işbirliği doludizgin devam ediyor.

İşbirliği kapsamında Frankie İstanbul mekânı sanatla buluştururken, genç sanatçıların eğitimine de destek sağlıyor. Geçen yıl Kasım ayında başlayan işbirliği kapsamında düzenlenen ikinci sergide, Barış Sarıbaş, Setenay Özbek, Seydi Murat Koç ve Yiğit Yazıcı’nın birbirinden renkli ve özel eserleri yer alıyor. Sergi süresince satılan eserlerden elde edilen gelirin yüzde 25’i İyilik İçin Sanat Derneği’nin kurduğu İyilik İçin Sanat Atölyesi’ne aktarılıyor.

İyilik İçin Sanat Atölyesi projesi kapsamında üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinden mezun olmuş ancak sanat eğitimine devam etmek için imkân bulamayan öğrencilere eğitim imkânı tanınırken, dünyanın en önemli sanat merkezlerini ziyaret etmeleri için burs veriliyor. Proje kapsamında 5 öğrenci dünyanın çeşitli bölgelerindeki sanat merkezlerini tanıma fırsatı elde etti. 10 öğrencinin ise, projenin fikir babalarından ve aynı zamanda Koordinatörü Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü Öğretim Üyesi, Ressam Prof. Dr. Nedret Sekban ve Öğretim Görevlisi, Ressam Aslı Özok nezaretinde eğitimleri sürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT