Füsun Öcal - `Kaybolanlar` Resim Sergisi

Tarihler: 02 Aralık 2008 Salı ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Yer: Mihrimah Sultan

Adres: İstiklal Cad. Kumbaracı Yokuşu No:77 Tünel - Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2008 ~ Oca 5, 2009
FÜSUN ÖCAL “KAYBOLANLAR” RESİM SERGİSİ

Füsun Öcal, suluboya resimlerinden derlediği “Kaybolanlar” adlı 15. Kişisel Resim sergisini 2 Aralık 2008—5 Ocak 2009 tarihleri arasında Mihrimah Sultan‘da, sanat severlerin beğenisine sunuyor.
Sergide İstanbul ve Türkiye`nin çeşitli tarihi yerlerine ait peysajların yer aldığı yaklaşık 30 adet suluboya resim sergilenecek.

1994`ten beri sergi açan Füsun Öcal, suluboyaları ile bilinirken resim uslubunu değiştirmiş, naturalist-sembolik denebilecek resimlerle izleyicilerini şaşırtmıştı. 2000`den bu yana büyük tuval resimlerini sergileyen sanatçı bu kez yeniden suluboyaları ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

FÜSUN ÖCAL
1956 İstanbul doğumlu olan sanatçı, 1974`te Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Heykel ve Mimarlık bölümlerini üstün başarıyla kazandı. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi`ni ve daha sonra Gazi Üniversitesi`ni bitirdi.
1994`e kadar Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Müfit Çelik ve Yusuf Taktak gibi çeşitli sanatçı atölyelerinde bulunarak, değişik resim teknikleriyle, sanat ve estetik felsefesiyle ilgilendi. İlk kişisel sergisini 1994`te açtı. İngiltere Kraliyet Botanik Bahçesi İllüstratörü Christabell King`ten Botanik çizim dersleri aldı. İleri seviyede botanik illustrasyonu sertifikası bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT