Galeri Bu 'Uzakta Bir Yerde' Sergisiyle, ARTİST2016'da

Galeri Bu 'Uzakta Bir Yerde' Sergisiyle, ARTİST2016'da

Tarihler: 12 Kasım 2016 Cumartesi ~ 20 Kasım 2016 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2016 ~ Kas 20, 2016

‘Uzakta bir yerde’, Toplum, insan ve düzen kavramlarını bir paradoks olarak ele alır. ve bu paradoks’u 11 farklı sanatçının perspektifinden betimler. Dünya sisteminde yaşanan tüm değişimleri, hem ‘dünya üzerinde yaşayan birey’in tutumları hem de ‘dünya üzerinde yaşayan toplum’un etkileriyle iç içe girmiş bir şekilde tanımlar. Şimdiye kadar varlığını sürdürmüş olan ‘her türlü düzen’ zorunlu bir sarsıntıya maruz kalmış durumdayken; birey ve toplumun bu karmaşa içindeki rolünü sorgular.

Yeryüzündeki nüfusun zorunlu yer değiştirmesi son yıllarda ki en büyük göç dalgasının oluşmasına sebep olmuşken, aidiyet hissinin yok oluşu insanoğlunun karşı karşıya kaldığı ana problemlerden biri. Günden güne zihnimizden ve aklın üstünlüğünden uzaklaştığımızın farkında olmak, tüm yaşam dinamiklerimizi elimizden alıyor ve her şeye uzaktan bir yerden, kendi kabuğumuz içinden bakmaktan başka bir imkan tanımıyor. Karmaşıklaşarak gitgide körelen ve kirlenen beyinler, çığırından çıkmış ve her alana nüfuz etmiş hız, doğamıza tamamen aykırı yaşam biçimleri ile kendi zihnimizde yarattığımız bir illüzyonun içinde, öylece bakakalıyoruz her şeye ‘Uzaktan bir yerden’ şeye ‘Uzaktan bir yerden’. Uzakta Bir Yerde 12-20 Kasım tarihleri arasında Artist 2016 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Salon 7 | 717A / Galeri Bu standında görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT