Galeri Işık Teşvikiye Ünlü Ressam Devrim Erbil’i Ağırlıyor

Tarihler: 14 Nisan 2010 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi

Yer: Galeri Işık

Adres: Teşvikiye Cad. No:6 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2010 ~ May 8, 2010

Sanat yaşamında 50. yılını geride bırakan ünlü Türk ressam Devril Erbil “Resmin Şiiri” isimli sergisiyle Galeri Işık Teşvikiye’ye konuk oluyor. 14 Nisan Çarşamba akşamı açılacak sergide, ünlü sanatçının usta boyama tekniği ile büyük tuvallere yansıttığı İstanbul resimlerinin yanı sıra ağaç üzerine yaptığı çeşitlemeler, doğa etüdleri ile kendini ifade ettiği gravür, serigrafi çalışmaları ve sanatsal baskılarından da örnekler yer alacak.

Kent ve doğa görünümlerini soyutlamacı özellikler içinde çizgisel bir üslupla yorumlayan Devrim Erbil’in eserleri sanatseverleri yeni bir dünyaya götürüyor. 50 yıldır değişmeyen çizgisi ve özgün sanatçı kimliği ile “Devlet Sanatçısı” ünvanına layık görülen Erbil’in sergisi 8 Mayıs 2010 tarihine kadar Galeri Işık Teşvikiye’de görülebiliyor.

50 Yıllık Sanat geçmişiyle Türk resminde çok önemli bir yere sahip olan

Devrim Erbil’in “Resmin Şiiri” sergisinin açılışını onurlandırmanızı dileriz..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT