Genç Yeni Farklı VI

Tarihler: 04 Temmuz 2015 Cumartesi ~ 01 Ağustos 2015 Cumartesi

Yer: Galeri Zilberman

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K.3 D.10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 12 14

Faks: 0212 251 42 88

Web: http://http://www.galerizilberman.com

E Posta: zilberman@galerizilberman.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2015 ~ Ağu 1, 2015

Galeri Zilberman, bu sene 6. edisyonu gerçekleşecek olan Genç Yeni Farklı sergisini sunmaktan mutluluk duyar. Sergi 4 Temmuz Cumartesi günü Mısır Apartmanı’nda Galeri Zilberman’ın 3. kattaki sergi mekanında açılıyor.

Galeri Zilberman, ana sergilerinin yanında yürüttüğü farklı projelerden birisi olarak Genç Yeni Farklı’yı açık çağrı yoluyla genç sanatçılara yönelik olarak düzenliyor. Başvuruların her yıl farklı ve bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği Genç Yeni Farklı’nın bu yılki seçimleri, Işın Önol başkanlığında, Aslı Çetinkaya, Johanna Reiner ve galeriyi temsilen Burçak Bingöl tarafından gerçekleştirildi.

Genç Yeni Farklı-VI’da Ahu Akkan, Berke Doğanoğlu, Sırma Doruk, Akın Güreş, Nisan Güven, Burak Kabadayı, Hasan Baran Kurtoğlu, Can Küçük, Ali Şentürk, Hasan Özgür Top çalışmaları yer alıyor.

Galeri Zilberman tarafından ülke genelinde duyurusu yapılan ve genç sanatçılara destek amaçlı gerçekleştirilen Genç Yeni Farklı, her sezonun son sergisi olarak düzenleniyor. Herhangi bir konu veya malzeme kısıtlamasının olmadığı seçki 35 yaş altındaki sanatçıların çalışmalarını kabul ediyor. Genç sanatçıların desteklenmesi amacıyla maddi bir teşvik desteğinin de yapıldığı sergi Genç Yeni Farklı-VI 1 Ağustos tarihine kadar Galeri Zilberman’da görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT