Gülay Semercioglu - Erotik Çizgi

Tarihler: 17 Mayıs 2011 Salı ~ 09 Temmuz 2011 Cumartesi

Yer: Pi Artworks Galatasaray

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı Kat:4 Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 293 71 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2011 ~ Tem 9, 2011

Gülay Semercioğlu, Erotik Çizgi adlı sergisinde beden, cinsiyet, mahremiyet gibi kavramların kendi kişisel tarihindeki anlamlarını sorguluyor. Bu imgeleri renk, biçim, doku, ışık olarak işlerine aktarırken, bir tur öznel bilinçaltı analizi yapıyor. Kendi yaşam özetinden gelen sembolleri minimal anlatımla izleyiciye sunarken, geçmişteki eğreti beden algısıyla yüzleşiyor.

Semercioğlu`nun siyah zemin üzerine yerleştirdiği binlerce vidaya, erotizmi destekleyen renklere sahip gümüş bazlı telleri gererek oluşturduğu bu sergi,sanatçının son bir yıl içinde ürettiği işlerden oluşmaktadır..

1998 senesinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını tamamlayan Semercioğlu’nun 2009‐10 sezonunda katıldığı önemli uluslararası sergiler arasında Istanbul Cool – New York LTMH Galeri, Istanbul Next Wave – Berlin, Martin Grapius‐ Bau (Akademie Der Kunste organizasyonu), Mardin Bienali ‐ Mardin, INStiches – New York LTMH Galeri (Kurator: Beth Rudin Dewoody) , Kaleidescope – Zurih Kashya Hildebrand Galeri gelmektedir. Contemporary İstanbul, Art Asia Miami, Art Abu Dhabi, Art Dubai, Art HongKong ve Scope Basel ise 2009‐10 sezonunda katıldığı uluslararası fuarlardır.

Gülay Semercioğlu’nun “ Erotik Çizgi ” adlı sergisi Pi Artworks Galatasaray’ da, 09.07.2011 tarihine kadar Pazar hariç her gün 10:30 – 19:30 saatleri arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT