Günnur Özsoy - Seni Görüyorum

Tarihler: 22 Aralık 2010 Çarşamba ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: Pg ArtSpace

Adres: Merkez Mah. İstanbul Cad. Göktürk İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 444 70 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2010 ~ Şub 20, 2011

Bronz, mermer, alüminyum, polyester ve keçeyi dahil ettiği organik formdaki heykelleriyle tanıdığımız Günnur Özsoy 22 Aralık’tan itibaren Pg ArtSpace’te...

Vitrinli mekanın teşhir estetiği üzerine düşünen Günnur Özsoy, Pg ArtSpace’in vitrini üzerinden eserleri ve izleyiciler arasında farklı bir iletişim yaratmayı amaçlıyor. İşlerini Kemerburgaz Country Life inşaat alanında yer alan Pg ArtSpace için özel olarak tasarlayan sanatçının kırmızı polyesterden ürettiği heykelleri izleyicileri uzaktan da etkisi altına almayı başarıyor. Tavandan sallandırılan ve adeta uçuyormuş gibi algılanan parlak, pürüzsüz yüzeyli organik formların imgeleri yere yerleştirilen aynalara farklı açılardan yansıyorlar. İşlerin mekanın tabanında varlık bulan izdüşümleri izleyiciye oyunsal bir görsel deneyim yaşatıyor.

1969 Ankara doğumlu Günnur Özsoy, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünü’nün ardından Londra’da gümüş işçiliği ve mücevher tasarımı eğitimi aldı. Bir dönem takı tasarımı yaptıktan sonra plastik sanatlar alanına yönelen sanatçı, 1993 yılından itibaren birçok kişisel ve karma sergi gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT