Günnur Özsoy - Tinsel Deneyimler

Tarihler: 17 Mayıs 2011 Salı ~ 11 Haziran 2011 Cumartesi

Yer: PG Art Gallery

Adres: Boğazkesen Cad. No: 76/B Tophane İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 252 80 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2011 ~ Haz 11, 2011

Biçimsel güzellikler ve kavramsal derinliklerin çarpıcı bileşimini ortaya koyan heykeltraş Günnür Özsoy, 10. kişisel sergisi “Tinsel Deneyimler” ile PG Art Gallery’ye konuk oluyor. 17 Mayıs 2011 Salı günü açılacak olan sergide soyut ile somut, canlı varlıklarla cansız varlıklar, fiziksel varlıklar ile tinsel varlıklar arasında devinerek ortaya çıkan mermer ve büyük boyutlu polyester heykellerin yanı sıra bir video gösterimi yer alıyor.

Soğuk mermeri ile polyesteri yaşam ve ölüm kavramlarının çeşitli boyutlarını tartışan kırılgan anlatımlara dönüştüren Özsoy’un sergisi 11 Haziran 2011 Salı gününe kadar PG Art Gallery’de ziyaret edilebilir.

Dr. Marcus Graf’ın “eserleriyle çağdaş neo-minimal yontuda olağan olan her tür estetik kazandırılmış biçimselliğin ötesine gitmektedir” dediği Günnur Özsoy, bu sergisinde ilk defa mermeri işlerine dahil ederek, ağır yapısı ile keskin hatlarla sınırlandırılmamış formel yaklaşımını ve yaşamsal döngüye dair referanslarını birleştiriyor ve yarattığı çelişkilerle izleyiciyi ‘Tinsel’ bir ‘deneyim’e davet ediyor.

Heykellerinde bir hiçlikten vücuda gelme, sıfırdan var ediliş yaratan Günnur Özsoy’un malzemede boşluk yaratmaktan ziyade, boşluğa kütleyle müdahale ederek yarattığı eserleri sanatseverleri uzaktan bile etkisi altına almayı başarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT