Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali “GurmeFest", 11, 12, 13, 14 Mayıs tarihlerinde Event Garden'da...“Workshop bileti satın almak için tıklayınız”4 gün sürecek festival boyunca davetler, piknikler, sunumlar yapılacak, mutfak sırları paylaşılacak, klasik lezzetlerimiz hatırlanacak ve yeni lezzetler tanıtılacak, ustalar eşliğinde yemekler ve tadımlar yapılacak, özel içecekler hazırlanacak, uzman konuk, akademisyenler ve usta şeflerin liderliğinde söyleyişi, panel ve demonstrasyonlar düzenlenecek ve tüm bunlar yapılırken dans, müzik, eğlence bizlere eşlik edecek.
Sadece bu kadar mı?
Tabii ki değil… Daha fazlasını görmek için tüm yeme&içme kültürüne ilgi duyan ve baharın coşkusunu doğayla içiçe bu renkli ortamda yaşamak isteyen herkesi Gastronomi dünyasının bu büyük buluşmasına davet ediyoruz.
Festival alanına ulaşımda metroyu tercih edecekler için; Hacıosman Metro İstasyonundan festival alanına gidiş-geliş için shuttle hizmetinden faydalanabilirsiniz. Festival alanına 150 metre uzaklıkta yer alan otoparktan alana gidiş-geliş shuttle’ları hizmet verecektir.
11 MAYIS 2017 - PERŞEMBE 13:00 - 14:00
Basın/VIP Açılışı
Grup Artİstanbul
Konser Alanı
13:30 - 13:40
Dans Show
İstanbul Lindy Hoppers Dans Topluluğu
Konser Alanı
13:00 - 13:45
Gastro Show
"Noodle Show" - Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi
Etkinlik Alanı
13:00 - 15: 00
Workshop
Chef Eyüp Kemal Sevinç - EKS Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
14:00 - 14:45
Gastro Show
"Sağlıklı Yemek Yapıyoruz" - Sedef İybar
Etkinlik Alanı
15:00 - 17:00
Workshop
Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
15:00 - 15:45
Gastro Show
"Moleküler Mutfak Uygulamaları" - İstanbul Aydın Üniversitesi
Etkinlik Alanı
16:00 - 16:45
Gastro Show
"Mutfakta Raw Food Devrimi" - Elçin Oflaz
Etkinlik Alanı
19:00 - 21:00
Eğlence
After Party
Konser Alanı
21:00 - 22:30
Konser
Grup Artİstanbul
Konser Alanı
12 MAYIS 2017 - CUMA 11:00 - 13:00
Workshop
Le Cordon Bleu-Özyeğin Üniversitesi*
Workshop Alanı
12:00 - 12:45
Söyleşi
"Damak Tadı ve Sinema" Prof.Dr. Oğuz Makal - Beykent Üniversitesi
Söyleşi Alanı
13:00 - 13:45
Gastro Show
"Tütsülenmiş Cacık Kremi" - Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi
Etkinlik Alanı
13:00 - 15: 00
Workshop
Chef Eyüp Kemal Sevinç - EKS Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
14:00 - 14:45
Söyleşi
"Kırk Yıllık Hatırın İzinde TÜRK KAHVE KÜLTÜRÜ" - Antonina Turizm-Kurukahveci Mehmet Efendi İşbirliği ile
Etkinlik Alanı
14:00 - 16: 00
Workshop
Le Cordon Bleu -Özyeğin Üniversitesi*
Workshop Alanı15:00 - 15:45
Gastro Show
"Türk Mutfağının Eşsiz Lezzetleri" - Okan Üniversitesi
Etkinlik Alanı
15:00 - 17:00
Workshop
Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
18:45 - 19:00
Dans Show
Tolgahan Dans Okulu
Konser Alanı
19:00 - 21:00
Eğlence
After Party
Konser Alanı
21:00 - 22:30
Konser
Özge Fışkın
Konser Alanı
13 MAYIS 2017 - CUMARTESİ 12:00 - 12:45
Söyleşi
"İlaç Niyetine Soframızdaki Lezzetler" - Yrd. Doç.Dr. ilkay Gök - Okan Üniversitesi
Söyleşi Alanı
12:00 - 12:45
Gastro Show
"Kızartılmış Çikolatalı Ravyoli ve Elma Cipsi" - Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi
Etkinlik Alanı
13:00 - 13:45
Söyleşi
"Dünya Gastronomisi ve Trentler" - Chef Emrah Köksal Sezgin
Söyleşi Alanı
13:00 - 13:45
Gastro Show
"İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası-Workshop""Öğr. Gör. Tolgahan Tabak – İ. Gelişim Üni."
Etkinlik Alanı
13:00 - 15: 00
Workshop
Chef Eyüp Kemal Sevinç - EKS Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
14:00 - 14:45
Gastro Show
"Cointreau’lu Sufle " - Le Cordon Bleu-Özyeğin Üniversitesi
Etkinlik Alanı
15:00 - 15:45
Söyleşi
"Sağlıklı Yaşamda Cevizin Rolü " - Ece Vahapoğlu
Söyleşi Alanı
15:00 - 17:00
Workshop
Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
15:00 - 15:45
Söyleşi
"Kırk Yıllık Hatırın İzinde TÜRK KAHVE KÜLTÜRÜ" - Antonina Turizm-Kurukahveci Mehmet Efendi İşbirliği ile
Etkinlik Alanı
16:00 - 16:45
Söyleşi
"Tarihten Günümüze Türk Mutfak Kültürü’nde Sufi Mutfağı" Sufi Chef Çetin Demirhan
Söyleşi Alanı
16:00 - 16:45
Gastro Show
"Portakallı Ördek"- Le Cordon Bleu-Özyeğin Üniversitesi
Etkinlik Alanı
18:30 - 19:00
Dans Show
Tolgahan Dans Okulu
Konser Alanı
19:00 - 21:00
Eğlence
After Party
Konser Alanı
21:00 - 22:30
Konser
Zeynep Casalini
Konser Alanı
14 MAYIS 2017 - PAZAR 12:00 - 12:45
Söyleşi
"Mutfak Hijyeni, Gıda Güvenliği" - Prof. Dr. Kamil Bostan - İstanbul Aydın Üniversitesi
Söyleşi Alanı
13:00 - 13:45
Söyleşi
"Dâhiler Ne Yerler?"-Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak – İ. Gelişim Üni.
Söyleşi Alanı
13:00 - 13:45
Gastro Show
Moleküler Mutfak Uygulamaları - Okan Üniversitesi
Etkinlik Alanı
13:00 - 15: 00
Workshop
Chef Eyüp Kemal Sevinç - EKS Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
14:00 - 15:00
Gastro Show
"Mutfakta Raw Food Devrimi" - Elçin Oflaz
Etkinlik Alanı
15:00 - 17:00
Workshop
Chef Serkan Bozkurt-Chef's Table Mutfak Akademisi*
Workshop Alanı
16:00 - 16:45
Gastro Show
Chef Bruno Van Damme
Etkinlik Alanı
18:45 - 19:00
Dans Show
Tolgahan Dans Okulu
Konser Alanı
19:00 - 21:00
Eğlence
After Party
Konser Alanı
21:00 - 22:30
Konser
"Latin Night-Kapanış Partisi" - Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars
Konser Alanı
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 12 yaş ve üzeri bilete tabidir. 12 yaş altı ziyaretçilerimize bilet sahibi ebeveynlerinin eşlik etmesi gerekmektedir.- Etkinlikte gün içerisinde giriş - çıkış yapabilmeniz için takınlan bilekliklerin çıkartılmaması ve zarar görmemesi gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.