Gürsel Soyel - İz

Tarihler: 12 Ekim 2011 Çarşamba ~ 13 Kasım 2011 Pazar

Yer: Artgalerim Nişantaşı

Adres: Valikonağı Cad. No:63 K:6-7 Nişantaşı / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 343 85 50 – 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2011 ~ Kas 13, 2011

Gürsel Soyel’ in “İz” adlı kişisel sergisi 12 Ekim – 13 Kasım 2011 tarihleri arasında, Nişantaşı’ndaki tarihi Damat Tween ADV Mağazası’nın 6. ve 7. katlarında yer alan Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

“Artgalerim, Cemal Gürsel Soyel’in tuval üzerine yağlıboyalardan oluşan sergisini ekim ayında açıyor. Uzun yıllardır çalışmalarını Viyana’da sürdüren Soyel, yapıtlarında nesneler dünyasına karşı soyut bir dil geliştirmiştir. Sanatçı, anlık ruh halleri ve jestüel bir tavırla kurguladığı kompozisyonlarında hızlı ve ekspresif boya sürüşleriyle bizi gerilimli bir atmosfere sokar. Tuvaldeki bu gerilim aynı zamanda da son derece dengeli ve plastiktir. Sanatçının yapıtlarındaki çıkış noktası insanların şehirde bıraktığı her türlü iz ve şehrin dokusunda oluşan görsel etkilerdir. Bir birikim sonucu kendiliğinden oluşmuş bu dokular ve izler sanatçının süzgecinde yeni bir soyut dile ulaşır.”

Siyah beyaz ve gri armonili resimlerin ağırlıklı olduğu bu sergi 12 Ekim – 13 Kasım 2011 tarihleri arasında Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT