Haliç ve Semtleri Fotoğraf Sergisi

Haliç ve Semtleri Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 24 Mayıs 2016 Salı ~ 18 Haziran 2016 Cumartesi

Yer: İstanbul Fotoğraf Galerisi

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sok. N:8/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 237 36 52

Web: http://www.istanbul-fotografgalerisi.com/

E Posta: info@istanbul-fotografgalerisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2016 ~ Haz 18, 2016

Haliç ve Semtleri Timurtaş Onan Atölyesi Proje Grubu Fotoğraf Sergisi

İstanbul Fotoğraf Galerisi bünyesinde gerçekleştirilen Timurtaş Onan fotoğraf atölyesi Haliç ve Semtleri Projesi 2. dönem katılımcılarının fotoğraflarından oluşan sergi 24 Mayıs 2016 Salı günü saat 19:00 da galerimizde açılıyor. Sergi 18 Haziran tarihine kadar görülebilir.

Sergide yer alan fotoğrafçılar : Emel Arısan Yöney, Bige Baykoca Süslü, Nurhayat Baysal, Oğuz Büktel, Didem Bute Bahçecik, Ümit Gültekin, Meltem İnanç, Deniz Kaplan, Niso Maçoro, Ertuğrul İsmet Örs, Halil Özkan, Tania Sisa ve Seda Welsh

Sergi metni, katılımcılar adına Deniz Kaplan’ın yazısı.

Bir çok Fotoğraf meraklısının çekim için gittiği yerlerin başında Haliç Semtleri, (Eyüp , Balat , Fener v.b.) gelir… Değerli Fotoğraf Sanatçı’sı Timurtaş Onan hocanın ışığı, paylaştığı bilgi birikimi ve oluşturduğu arkadaşlık ve heyecan sayesinde; Haliç - semtlerini ve fotoğraf çekmeyi birlikte yeniden keşfettik. Öğrendikçe heyecanlandık.

Proje grubu olarak zaman zaman Pier Loti tepesinden Haliç’e bakıp altın gibi parlayan Boynuzu görmeğe çalıştık. Tarihsel ve dinsel yapıların bir arada toplandığı Haliç ve semtlerindeki yaşamı izledik. Orada yaşayan güzel insanlarla tanıştık. Bu etkileyici bölgeyi tanımak yaşadığımız anları biriktirmek ve sonsuza taşımak adına çekim günlerini hep sabırsızlıkla bekledik.

Proje Grubu çekimlerinde, belki bir daha göremeyeceğimiz, arasak da bulamayacağımız birçok yerleri gördük. Bizlere dostluklarını esirgemeyen yardımsever semt sakinleri ile sohbet ettik. Gördüğümüz, elde ettiğimiz bilgilerin, biriktirdiğimiz anıların ancak çok az bir kısmını sizlerle paylaşabiliyoruz.

Bu muhteşem semtler için daha çok çekim ve sergi yapmamız gerekiyor… Başka bir projede birlikte olmak umut ve arzusuyla…

Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sokak N:8/1 Beyoğlu/İstanbul
T: 0212 237 36 52
Salı’dan Cumartesi’ye hergün saat 11.30 - 19.00 arası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT