Handan Olcav ´Resim Sergisi`

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 31 Ocak 2011 Pazartesi

Yer: Balat Kültür Evi

Adres: Vodina Cad. No: 39-41 Fener Balat İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 531 00 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Oca 31, 2011

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’na ait Balat Kültür Evi Sanat Galerisi’ nde "Handan OLCAV Resim Sergisi” 6 - 31 Ocak 2011 tarihleri arasında sanat severlerin beğenisine sunulacak. Sergide sanatçının farklı dönemlerine ait yağlıboya ve akrilik çalışmaları sergileniyor.

Sanat yazarı; Prof. Mümtaz SAĞLAM sanatçının resimlerini yorumlarken şu ifadeleri kullanıyor ; "Handan OLCAV`ın resimlerini ayrıcalıklı kılan öncelikli hususlardan biri de sahne mantığı, sahneleme düşüncesi ya da buna yön veren tasarım formasyonundan kaynaklanan güdülerdir. İlk bakışta olağan bir eskiz ya da görsel not gibi duran tuvallerinin içerdiği keskin gözlemci tavır ve dışavurumcu tatlarla harmanlanan estetik kalitesi, keşfedilmeye değer bir resim tavrının en iyi gösterenleri olarak karşımızda duruyor ..."

1955 İzmir doğumlu Ressam Handan OLCAV, 1976 da Dokuz Eylül Ünv. Buca Eğitim Fak. Resim-İş-Grafik ana sanat dalından mezun oldu. Birçok kişisel, karma sergi gerçekleştirdi. Sanatçı çalışmalarını İzmir Alsancak`taki atölyesinde sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT