Havacılık Sporları Sergisi

Tarihler: 12 Mart 2011 Cumartesi ~ 30 Mart 2011 Çarşamba

Yer: Deposite Outlet Merkezi

Adres: Atatürk Bulvarı İkitelli OSB İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 671 67 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2011 ~ Mar 30, 2011

Türkiye’nin en büyük “Sportif Havacılık ve Model Uçak Sergisi” Deposite Outlet Merkezi’nde açıldı. Sergi 12 Mart -30 Mart 2011 tarihleri arasında Deposite Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebilir.

Deposite Outlet Merkezi`nde Türkiye`nin en büyük Sportif Havacılık ve Model Uçak Sergisi’nin açılışı Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal, Başakşehir Kaymakamı Sayın Cevdet Can ve THK Genel Başkanı Sayın Osman Yıldırım’ın katılımları ile 12 Mart 2011 Cumartesi günü gerçekleşti. Sergide yamaç paraşütü, microlight, paramotor, uçurtma ve uzaktan kumandalı model uçaklar ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. THK Başakşehir Şubesi ve Deposite Outlet Merkezi`nin katkılarıyla açılan sergi, hava sporlarını tanıtmak ve ilgi duyan ziyaretçilere yardımcı olmak amacını taşıyor.

Türkiye`de henüz gerektiği kadar yaygınlaşamayan ve çoğu kişinin bilmediği spor ve hobi türlerinin bir arada ilk kez görüleceği bu etkinlik kaçırılmaması gereken sergilerden. İçinizdeki farklı hobi ya da farklı spor arayışlarının cevabını burada bulabilmeniz olası. Sergide hava sporlarında kullanılan araçların bire bir gerçek örnekleri bulunuyor. Hava sporlarında kullanılan hava araçlarının yanında, bu sporları yapan kişilerin kullanması gereken giysi ve materyal de sergileniyor.

Konu ile ilgili tanıtım faaliyetleri çabasında olan THK Başakşehir Şubesi Başkanı Kamuran Adıyaman; amaçlarının hava sporlarını ve hobi amaçlı havacılık araçlarını geniş kitlelere tanıtmak ve ilgilenenlere rehberlik ederek bu uğraşıyı doğru yaparak keyif almalarını sağlamak olduğunu belirtiyor. Sergi boyunca, ziyaretçilerin merak ettikleri konular yetkili ve deneyimli kişiler tarafından anlatılacak.

Gelen talep üzerine sergi süresince yamaç paraşütü kursları ve radyo kontrol kursları açılacak. Meraklılarının kaçırmaması gereken bu etkinlikler süresince RC (radyo sinyalli) model ve maketler için de teknik destek sağlanacak.

Deposite Outlet Merkezi`nin sportif havacılığın meraklıları için organize ettiği bu etkinlik umulanın üzerinde ilgi görüyor. AVM yetkilileri sportif havacılığın merkezi olma konusunda kararlı olduklarını ve yoğun ilgi üzerine sergiyi her yıl yineleme kararı aldıklarını belirtiyor. Sergi Deposite Outlet Merkezi’nde 12 Mart – 30 Mart 2011 tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT