Hayata Dair

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Yer: Sapphire Çarşı

Adres: Emniyet Evleri Mah., Büyükdere Cad. No: 1 Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 268 80 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Haz 29, 2012

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12 Fotoğraf Sergisi Şimdi de Sapphire Çarşı’da Fotoğrafseverlerle Buluşuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı serginin Avrupa yakası durağı Avrupa’nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire Çarşı oldu. ‘Hayata Dair’ fotoğraflar 29 Haziran tarihine kadar fotoğrafseverlerle buluşacak.

2 Ocak-12 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen ve kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’12’ye bin 207 yarışmacı 5 bin 527 fotoğrafla katıldı. Yarışmada Emel Taranoğlu ‘Bakış’ adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görülürken, Hülya Kurt ‘Sıcak Simit’ adlı fotoğrafıyla ikinci, Eda Kum ise ‘Bekleyiş’ adlı fotoğrafıyla üçüncü oldu. Dereceye giren fotoğrafların yanı sıra, 41 eser de sergilenmeye değer bulundu.

Anadolu Hayat Emeklilik’in 2007 yılından bu yana düzenlediği 6 bin kadının, 27 bin fotoğrafla katıldığı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT